ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Σαββίδη: "Θα τον στηρίξουμε για έναν πιο μεγάλο ΠΑΟΚ"

ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Σαββίδη: "Θα τον στηρίξουμε για έναν πιο μεγάλο ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αναφορά και οι ευχές της ΠΑΕ για τα σημερινά (27/3) γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έγινε 57 ετών. Αναλυτικά η ανακοίνωση του "Δικεφάλου" για τον μεγαλομέτοχο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Γενέθλια έχει την Κυριακή (27/3) ο Ιβάν Σαββίδης και κλείνει τα 57 του χρόνια. Η ΠΑΕ μέσω του λογαριασμού της στο facebook, έστειλε τις ευχές της στον ομογενή επιχειρηματία.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Χρόνια Πολλά Ιβάν!! Η διοίκηση, η ομάδα και το προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στέλνουν σήμερα τις θερμότερες ευχές στον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Ιβάν Σαββίδη για τα γενέθλιά του. Ευχόμαστε υγεία, ευτυχία για εκείνον και την οικογένειά του, διαύγεια και αντοχές στη μάχη για ένα καθαρό ποδόσφαιρο και υποσχόμαστε να τον στηρίξουμε ακόμη περισσότερο στο όραμά του για έναν ακόμη μεγαλύτερο ΠΑΟΚ!".


Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε από φίλους της ομάδας να στείλουν... ξεχωριστές φωτογραφίες με ασπρόμαυρο περιεχόμενο από διάφορα μέρη. " Η καρδιά του ΠΑΟΚ χτυπά στη Θεσσαλονίκη, αλλά η αγάπη για τον Δικέφαλο δεν έχει σύνορα. Η δυναμική της ομάδας είναι αισθητή όπου κι αν βρίσκονται οι φίλαθλοί της.

Παντού δηλαδή. Σας ζητήσαμε να μας αποστείλετε μέσω Facebook φωτογραφίες για να εμπλουτίσουμε το δικό σας άλμπουμ. Το ΠΑΟΚ παντού! Αποδείξατε πως ο Δικέφαλος βρίσκεται σε κάθε γωνιά!", αναφέρει η ΠΑΕ.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ