ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Φτωχοί" οι στόχοι της διακοπής

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Φτωχοί" οι στόχοι της διακοπής

Η θέση που εκφράζεται από τα γραφεία της Τούμπας για την απόφαση της Κυβέρνησης να διακοπεί για τουλάχιστον μία εβδομάδα το πρωτάθλημα.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωση του Σταύρου Κοντονή της απόφασης για διακοπή του πρωταθλήματος της Superleague, τουλάχιστον, για μία εβδομάδα.

"Ενώ συμφωνούμε στο ότι η Πολιτεία κινείται στη σωστή κατεύθυνση θέλοντας επιτέλους να παρέμβει, βρίσκουμε πολύ "φτωχούς" τους στόχους της διακοπής, όπως τουλάχιστον έχουν εκφραστεί", λένε χαρακτηριστικά από τα γραφεία της Τούμπας, προσθέτοντας:

"Στην ουσία ζητήθηκε να προετοιμαστούμε "τεχνικά" για τα επόμενα ενδεχόμενα κρούσματα βίας, αλλά όχι ξεκάθαρα να καταπολεμήσουμε τα βασικά αίτια που προκαλούν την γηπεδική βία".

Επαναλαμβάνουν, μάλιστα: "Σε γενικές γραμμές συμφωνούμε με την Πολιτεία ότι χρειάζονται δραστικές αποφάσεις, όμως για εμάς προτεραιότητα είναι η καταπολέμηση των αιτιών (εκκρεμοδικίες επί μακρόν σοβαρών ποινικών υποθέσεων, τρόπος εκλογής και διοίκησης της ΕΠΟ, ΚΕΔ, ορισμοί και τιμωρίες διαιτητών, εξαρτημένη αθλητική δικαιοσύνη κλπ)".

Δεν αποκλείεται να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση στην διάρκεια της ημέρας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ