ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Δεν μας εκφράζει η θέση της αναστολής του Πρωταθλήματος"

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Δεν μας εκφράζει η θέση της αναστολής του Πρωταθλήματος"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την αντίθεσή της στην τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσης της λίγκας για την αναστολή του Πρωταθλήματος, σημειώνοντας μάλιστα ότι το συγκεκριμένο θέμα είχε συμφωνηθεί να συζητηθεί μεταξύ των ΠΑΕ μετά την σύσκεψη της Επιτροπής Εξομάλυνσης την Πέμπτη (10/11).

Την αντίθεσή της στην τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσης της λίγκας, που αναφέρεται στην απόφαση για αναστολή του Πρωταθλήματος, εκφράζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Όπως σημειώνουν από τα γραφεία της Τούμπας "δεν είμαστε σύμφωνοι ως ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την τελευταία παράγραφο της Λίγκας. Ειδικά για το θέμα της αναβολής συζητήθηκε ότι θα επανεξεταστεί μετά την αυριανή σύσκεψη της Επιτροπής Εξομάλυνσης. Στα υπόλοιπα σημεία της ανακοίνωσης εννοείται ότι συμφωνήσαμε".

Από την πλευρά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ τονίζεται, βέβαια, ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση πέρασε με την ψήφο 9 ομάδων ενώ είναι σαφές ότι προσμετρήθηκε η παράμετρος του συμβολαίου με τη NOVA και των ρητρών που υπάρχουν.

Ωστόσο, όπως επαναλαμβάνουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ: "και η διατύπωση είναι κακή και η ουσία δεν μας βρίσκει σύμφωνους".

Θυμίζουμε ότι η τελευταία παράγραφος στην ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει: "Παρά τα ως άνω, επειδή η Super League δηλώνει ότι ούτε ο συνεταιρισμός ούτε οι ΠΑΕ - Μέλη του, ούτε οι εργαζόμενοι σε αυτές, ούτε οι φίλαθλοι φέρουν ευθύνη για τις ως άνω καταδικαστέες πράξεις, η αναστολή του Πρωταθλήματος δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα και ως εκ τούτου δηλώνει αντίθετη σε αυτή".

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Καμία υποχώρηση απέναντι στη Μαφία"
Super League: "Είμαστε αντίθετοι στην αναστολή του Πρωταθλήματος"
Η Super League καταδικάζει την επίθεση στον Γιώργο Μπίκα
Νέος διευθύνων σύμβουλος της Super League ο Γκαγκάτσης
Τα κλάματα του Μπίκα και ο αποχαιρετισμός
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ