ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Δεν ασχοληθήκαμε με Μπόικο και Ταρέμι"

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Δεν ασχοληθήκαμε με Μπόικο και Ταρέμι"
Μπόικο

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση για τα ονόματα των Ντένις Μπόικο και Μεχντί Ταρέμι που "κυκλοφόρησαν", διαψεύδοντας πως την απασχολούν οι περιπτώσεις αυτές. Αφιξη στη Θεσσαλονίκη για Μάτος, Σάχοφ και Ματέους

Θέση για μεταγραφικά ζητήματα πήρε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο εξωτερικό συνεχώς γράφεται το όνομα του Ντένις Μπόικο (τερματοφύλακας) για τον "Δικέφαλο", μάλιστα αρκετά δημοσιεύματα υπάρχουν και την Δευτέρα στην Τουρκία με αναφορές ότι "η διοίκηση της Μπεσίκτας αναμένεται να δώσει την τελική της απόφαση αυτή την εβδομάδα" ενώ ακόμη επισημαίνεται πως "η Μπεσίκτας συνεχίζει να διαπραγματεύεται με τον ΠΑΟΚ".

Αυτό που λένε στον ΠΑΟΚ είναι πως δεν ασχολήθηκαν ούτε με τον Μπόικο, ούτε όμως και με τον Μεχντί Ταρέμι. Ο τελευταίος είναι 24χρονος Ιρανός επιθετικός που την σεζόν 2015-16 έπαιξε στην Περσέπολις. Η ΠΑΕ διαψεύδει τις δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις (Μπόικο, Ταρέμι) και έτσι τα θέματα τους δεν απασχολούν τον "Δικέφαλο".

Το Sport24.gr το τελευταίο διάστημα έχει "φιλτράρει" τα όσα "έβγαιναν" για τους δύο παίκτες, την Κυριακή γράψαμε για τον Ταρέμι πως δεν φαίνεται να στέκει το θέμα ενώ δεν δώσαμε ιδιαίτερη έκταση στο ζήτημα Μπόικο αφού φάνηκε πως δεν μπορούσε να υπάρχει σημείο επαφής όταν η Μπεσίκτας μίνιμουμ ζητά 3 εκ. ευρώ.

Να σημειωθεί πως η ΠΑΕ δεν έχει διαψεύσει τις υποθέσεις των Βαρέλα και Κάλα με τους οποίους ασχολήθηκε ο ΠΑΟΚ αλλά στην πρώτη περίπτωση είναι υψηλές οι απαιτήσεις της Στεάουα ενώ στο θέμα Κάλα η Χετάφε συζητά για δανεισμό με οψιόν αγοράς που πάντως είναι μεγάλη και γίνονται συζητήσεις για να "πέσει".

Προφανώς για να μην διαψεύσει αυτά τα δύο ονόματα, σημαίνει πως υπάρχει... θέμα με τους Βαρέλα και Κάλα. Στο μεταξύ σήμερα θα είναι στη Θεσσαλονίκη οι Μάτος και Σάχοφ και την Τρίτη θα έρθει ο Ματέους (είχαμε αναφέρει για την άφιξή του στην πόλη) για τα ιατρικά και τις τελικές συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ