ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Απομονώστε όποιον κάνει κακό"

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Απομονώστε όποιον κάνει κακό"

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητά από τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν την Τούμπα με την Καραμπάγκ και να την προστατεύουν με αφορμή και το περιστατικό που παραλίγο να τινάξει στον αέρα το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Με ανακοίνωση που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απευθύνεται στους φιλάθλους τους από τους οποίους ζητά να γεμίσουν την Τούμπα και να προστατεύουν την ομάδα τους, μια ατάκα με αφορμή και το περιστατικό που παραλίγο να τινάξει στον αέρα το παιχνίδι του Δικεφάλου του βορρά με αντίπαλο την ΑΕΚ, την περασμένη Κυριακή . Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ένα ακόμη μεγάλο ευρωπαϊκό βράδυ διοργανώνεται στην Τούμπα. Ο αγώνας εναντίον της Καραμπάγκ είναι η ευκαιρία μας για μια ακόμη ευρωπαϊκή γιορτή και μπορεί να αποτελέσει ένα καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Στηρίξτε με το πάθος και τη φωνή σας την βαριά ευρωπαϊκή ασπρόμαυρη φανέλα. Δώστε την ώθηση για μια ακόμη νίκη, για μια ακόμη ευρωπαϊκή καταξίωση. Κανείς να μη δώσει το δικαίωμα να αμαυρωθεί η εικόνα της Τούμπας. Απομονώστε όποιον κάνει κακό στο σπίτι μας, στην ομάδα μας…

Να μη χρησιμοποιηθεί κανένας πυρσός, βεγγαλικό, κροτίδα και οποιoδήποτε άλλο εύφλεκτο αντικείμενο στις κερκίδες και στον αγωνιστικό χώρο. Η επιβλητικότητα της Τούμπας είναι αρκετή…

Συνθήματα, πανό ή σημαίες με ρατσιστικό ή πολιτικό δεν έχουν θέση στο γήπεδό μας. Εδώ κυριαρχεί μόνο ο ΠΑΟΚ!

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδείξουν οι φίλαθλοι, αφήνοντας τα διαζώματα στις κερκίδες κενά, σύμφωνα με την πολύ αυστηρή οδηγία της UEFA, που επισύρει πλέον και βαριές τιμωρίες.

Ο ΠΑΟΚ μας χρειάζεται όλους και όλοι μας χρειαζόμαστε μια Τούμπα δυναμική αλλά και ασφαλή, επιβλητική αλλά και φιλόξενη. Μαζί θα κάνουμε το βήμα πρόκρισης!".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ