ΠΑΟΚ

Ουσταμπασίδης: "Να βγάλουμε πάθος και εγωισμό"

Ουσταμπασίδης: "Να βγάλουμε πάθος και εγωισμό"
INTIME SPORTS

Όσα ανέφερε για το παιχνίδι της Τετάρτης (27/5) με τον Παναθηναϊκό, ο συνεργάτης του Γιώργου Γεωργιάδη, Νίκος Ουσταμπασίδης.

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο συνεργάτης του Γιώργου Γεωργιάδη, Νίκος Ουσταμπασίδης. Συγκεκριμένα είπε στην κάμερα της NOVA:

"Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που έχει πίεση. Έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά στο μίνι πρωτάθλημα. Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για να είμαστε πρώτοι. Στόχος είναι η νίκη με τον Παναθηναϊκό.

Δικαιούμασταν περισσότερα πράγματα στα προηγούμενα παιχνίδια, με την εικόνα του ΠΑΟΚ να μην είναι αντιπροσωπευτική του βαθμού. Αξίζαμε περισσότερα. Μένουμε όμως στην προσπάθεια των παικτών. Τον ΠΑΟΚ δεν τον ενδιαφέρει ο αντίπαλος, θα μετρήσει η ψυχή".

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό: "Δεν μας ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός, αλλά η δική μας απόδοση. Αν βγάλουμε εγωισμό, πάθος και διάθεση για τη νίκη ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Είμαι σίγουρος ότι και οι φίλαθλοι θα δώσουν ξεχωριστή ώθηση".

Ρατς: "Ο Παναθηναϊκός παίζει με μυαλό επιθετικά"

Ο Ραζβάν Ρατς στάθηκε στο ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να μην αφήσει στον Παναθηναϊκό να κάνει το παιχνίδι του στο επιθετικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα, είπε στη NOVA: " Πρέπει να παίξουμε με μυαλό. Η αμυντική οργάνωση πρέπει να είναι διαφορετική σε σχέση με τα δύο παιχνίδια της κανονικής περιόδου με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε συνειδητοποιημένοι για το τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Καρέλης και Μπεργκ παίζουν με ταχύτητα και μυαλό, όπως γενικά ο Παναθηναϊκός στην επίθεση. Πρέπει να κόψουμε την τροφοδοσία τους και από εκεί και πέρα έχουμε αποδείξει πώς ένα γκολ μπορούμε να το πετύχουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ