ΠΑΟΚ

Ουσταμπασίδης: "Να σηκώσουμε κεφάλι"

Ουσταμπασίδης: "Να σηκώσουμε κεφάλι"
Ουσταμπασίδης INTIME SPORTS

Ο συνεργάτης του Γιώργου Γεωργιάδη, Νίκος Ουσταμπασίδης στάθηκε στην ανάγκη που υπάρχει ο ΠΑΟΚ να "αντιδράσει" για να πάρει την δεύτερη θέση των πλέι οφ.

Για το ματς με τον Ατρόμητο και για τον στόχο της δεύτερης θέσης στα πλέι οφ μίλησε ο συνεργάτης του Γιώργου Γεωργιάδη, Νίκος Ουσταμπασίδης.

Συγκεκριμένα είπε στη NOVA:

"Ο χρόνος πιέζει, δεν υπάρχουν σκέψεις για το παρελθόν. Πρέπει να δούμε το αύριο. Έχουμε χάσει τον στόχο της πρώτης θέσης στα πλέι οφ όμως ο επόμενος μας στόχος είναι να τερματίσουμε δεύτεροι ώστε να εξασφαλίσουμε την παρουσία στους ομίλους του Europa League.

Είναι κάτι που πρέπει να το πετύχουμε, είναι κάτι στο οποίο απαγορεύεται να αποτύχουμε. Πιστεύω όλοι στην ομάδα να έχουμε συνειδητοποιήσει την κατάσταση στην οποία έχουμε βρεθεί, να σηκώσουμε το κεφάλι και να πετύχουμε τον στόχο που μας έχει απομείνει".

Συνεχίζοντας είπε για το ματς με τον Ατρόμητο: "Σ ε αυτό το σημείο της περιόδου, αυτό που μετράει είναι η θέληση και η ψυχή που θα βγάλουμε στο γήπεδο. Με αυτά τα στοιχεία, πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τις δύο νίκες που χρειαζόμαστε στα παιχνίδια που απομένουν.

Σίγουρα είμαστε προβληματισμένοι αλλά αυτό μέχρι χθες. Πρέπει να δούμε το αύριο με αισιοδοξία. Στο ποδόσφαιρο παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία. Πρέπει να μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο με θετική διάθεση. Αναγκαστικά πρέπει να το βλέπουμε έτσι. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ