ΠΑΟΚ

Ουάρντα: Ο Ζιντάν, το όνειρο της Τσέλσι και η απειθαρχία

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM)
Ουάρντα MOTIONTEAM

Τηλεοπτικό αφιέρωμα στον 23χρονο Αιγύπτιο άσο του ΠΑΟΚ με αποκαλύψεις για την καριέρα και τις επιθυμίες του

Αφιέρωμα στον Αμρ Ουάρντα έκανε η τηλεοπτική εκπομπή "Onsports Egypt" στην πατρίδα του και στη διάρκειά της ειπώθηκαν πολλά και σημαντικά για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ. Ο ίδιος, καταρχήν, σημείωσε:

" Δεν περίμενα να εξελιχθούν τόσο καλά τα πράγματα στον Παναιτωλικό. Μπήκα στο κλίμα της ομάδα από την αρχή. Απέκτησα γρήγορα ρόλο κλειδί στον Παναιτωλικό και είμαι χαρούμενος για τα όσα πέτυχα εκεί. Οι Έλληνες φίλαθλοι είναι πολύ ένθερμοι, σε κάνουν να θέλεις να αγωνιστείς με πάθος και να τα δώσεις όλα για την ομάδα τους. Ακόμα και αν ελλοχεύει ο κίνδυνος για επεισόδια".

Όσο για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, πρόσθεσε: " Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό το βήμα στην καριέρα μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, που ταιριάζει στις φιλοδοξίες μου. Είχα αρκετές προτάσεις, αλλά επέλεξα την μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, γιατί πιστεύω ότι είναι το καλύτερο βήμα για μένα αυτή τη στιγμή. Θα μου προσφέρει πολλές εμπειρίες η μετακίνηση μου, σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο".

Αποκάλυψε ότι ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο λόγω του Ζιντάν. Τόνισε, χαρακτηριστικά: "Ο Ζιντάν ήταν ο λόγος που αγάπησα το ποδόσφαιρο, έτσι αποφάσισα να γίνω ποδοσφαιριστής. Το είπα στον πατέρα μου, που με προπονούσε στο μπάσκετ, το αποδέχθηκε και με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου. Αγωνιζόμουν στις μικρές ομάδες της Αλ Αχλί. Μια μέρα ήρθε ο προπονητής της πρώτης ομάδας και μου είπε ότι έχω το ίδιο στυλ με τον Αμπού Τρίκα. Την επόμενη μέρα, προπονήθηκα με την πρώτη ομάδα, δεν το πίστευα ότι ήμουν δίπλα στα ινδάλματα μου".

Αναφέρθηκε και στην τραγωδία του Πορτ Σαΐντ, όταν την 1η Φεβρουαρίου του 2012, σε αναμέτρηση της Αλ Μάσρι με την Αλ Αχλί, ξέσπασαν σφοδρά επεισόδια που ως αποτέλεσμα είχαν τον θάνατο 72 ανθρώπων. "Το Πορτ Σαΐντ είναι μια πολύ άσχημη ανάμνηση για εμένα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ για μια εβδομάδα. Έχασα πολλούς φίλους μου εκείνη την ημέρα", είπε.

Η απειθαρχία και πριν τον ΠΑΟΚ

Ο πατέρας του Μετχάντ αποκάλυψε ότι η πρόσφατη αργοπορημένη επιστροφή του στον ΠΑΟΚ δεν ήταν το... πρώτο κρούσμα: "Ο Αμρ στα 18 του ήταν πολύ απείθαρχος, μια φορά έπρεπε να γυρίσει στις προπονήσεις Κυριακή και γύρισε την Τρίτη. Πέσαμε όλοι πάνω του, η ομάδα του έβαλε χρηματικά πρόστιμα, εγώ του μίλησα και του εξήγησα ότι για να γίνει επαγγελματίας, θα πρέπει να γίνει πιο πειθαρχημένος".

Τέλος, η αδερφή του είπε ότι ο Αμρ είναι οπαδός της Τσέλσι, προσθέτοντας " το όνειρο του είναι κάποτε να καταφέρει να αγωνιστεί για την Τσέλσι".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ