ΠΑΟΚ

Ουάρντα και Λάμπρου στο προσκήνιο ενόψει Βασιλείας

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΡΜΠΕΚ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟΚ - ΓΑΝΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / MOTION TEAM)
Ουάρντα EUROKINISSI

Πώς ο τραυματισμός του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ανατρέπει τα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι Ουάρντα και Λάμπρου στο προσκήνιο. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Από την αρχή της προετοιμασίας ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, δούλευε με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ τα πλάνα του για τον αγώνα με τη Βασιλεία. Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε τον Ολλανδό στο αριστερό άκρο της επίθεσης σε κάθε άσκηση τακτικής στις προπονήσεις αλλά και στα δύο φιλικά που θέλησε να δοκιμάσει ένα σχήμα με βασικούς.

Τόσο στον αγώνα με τη Στεάουα, όσο και στο τελευταίο φιλικό με την Ντε Γκράαφσαπ, ο Μπίσεσβαρ ξεκίνησε αριστερά και φαινόταν δεδομένο ότι θα έχει μια θέση στην ενδεκάδα του αγώνα της Τρίτης (24/7) απέναντι στους Ελβετούς.

Έτσι ο τραυματισμός του καταγράφεται ως μια σημαντική απώλεια και ανατρέπει τα δεδομένα. Πως θα καλυφθεί το κενό του; Στο φιλικό με την Στεάουα όταν ο Μπίσεσβαρ αποχώρησε στο ημίχρονο τη θέση του πήρε ο Λάζαρος Λάμπρου. Όταν όμως στο τελευταίο τεστ προετοιμασίας στην Ολλανδία έφυγε από το παιχνίδι ο Πέλκας και ο Ολλανδός μετακινήθηκε στον άξονα, αριστερά αγωνίστηκε ο Ουάρντα.

Και οι δύο περιπτώσεις έχουν τα μειονεκτήματά τους. Ο μεν Αιγύπτιος δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος αφού ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του στο δεύτερο στάδιο της, ενώ ο Λάμπρου δεν έχει προηγούμενη εμπειρία τέτοιου είδους παιχνιδιών.

Ο Λουτσέσκου έχει άλλες τέσσερις ημέρες περιθώριο για να καταλήξει σε ποιον από τους ακραίους του θα δώσει τελικά φανέλα βασικού κατά της Βασιλείας. Δεν αποκλείεται πάντως η τελική του επιλογή να την επηρεάσει η αποθεραπεία του Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός εφόσον είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Τρίτης μπορεί να δώσει εναλλακτικές λύσεις στον προπονητή του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ