ΠΑΟΚ

Ουάρντα: "Ίδια εμφάνιση και την Τετάρτη σαν οικογένεια"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ουάρντα τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να επαναλάβει την εμφάνιση της Κυριακής και στον ημιτελικό της Τετάρτης. Τι απάντησε για την καθυστερημένη επιστροφή του από την Αίγυπτο και ποιο ήταν το μήνυμα που έστειλεγια τα θύματα των βομβιστικών επιθέσεων στην πατρίδα του.

Σαν οικογένεια θα προσπαθήσει ο ΠΑΟΚ να πάρει θετικό αποτέλεσμα στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με στόχο να επαναλάβει την σημερινή καλή εμφάνιση, όπως δήλωσε ο Αμρ Ουάρντα.

Ο Αιγύπτιος απάντησε ακόμη για το θέμα της καθυστερημένης επιστροφής του από την πατρίδα του, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα για τα θύματα των βομβιστικών επιθέσεων στη χώρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας και ελπίζω να ευχαριστήθηκαν την εικόνα που δείξαμε. Σε κάθε αγώνα προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε και το επίπεδο της ομάδας έχει βελτιωθεί στους τελευταίους δύο αγώνες, συνεχίζουμε τη δουλειά και θέλουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι" είπε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Κάθε ματς είναι σημαντικό είτε είναι για το πρωτάθλημα είτε για το κύπελλο. Σήμερα αγωνίστηκαν δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και την ίδια εμφάνιση που κάναμε σήμερα θέλουμε να την επαναλάβουμε και την Τετάρτη. Είναι ένας ημιτελικός κυπέλλου, πολύ σημαντικός για εμάς. Θα προσπαθήσουμε σαν οικογένεια, σαν ομάδα να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Αθήνα, γιατί ο επαναληπτικός είναι στην Τούμπα".

Για την καθυστερημένη επιστροφή του από την Αίγυπτο στη Θεσσαλονίκη:
"Υπήρχε ένα θέμα με τη διαφορά ώρας για αυτό δεν πήρα το αεροπλάνο από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη, όμως ήμουν στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κάτι παραπάνω. Όλα είναι καλά τώρα, θα ρυθμίσω καλύτερα το ρολόι μου άλλη φορά, δε θα το ξανακάνω".

Το μήνυμά του για τα θύματα των βομβιστικών επιθέσεων στην Αίγυπτο:
"Σήμερα πραγματοποιήθηκε μια βομβιστική επίθεση στην Αίγυπτο, στην Αλεξάνδρεια. Πολύς κόσμος έχασε τη ζωή του και θέλω να τους αφιερώσω τη νίκη και το σημερινό αποτέλεσμα. Έχω μάλιστα έναν φίλο στο νοσοκομείο. Να αναπαυθούν εν ειρήνη τα θύματα και ελπίζω η Αίγυπτος να γίνει μια καλύτερη και πιο ασφαλής χώρα".

Λέοβατς: "Έχουμε αυτοπεποίθηση και θα φανεί την Τετάρτη"

Ο Μάριν Λέοβατς από την πλευρά του στάθηκε στην αυτοπεποίθηση που έχει η ομάδα του. Συγκεκριμένα δήλωσε στη Nova:

"Το σημερινό αποτέλεσμα είναι σημαντικό, θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς, στο πρώτο μέρος παίξαμε επιθετικό ποδόσφαιρο και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο ματς της Τετάρτης.

Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, το ποιος είναι ο αντίπαλος δεν μας απασχολεί σήμερα κερδίσαμε 3-0 για να χαρεί και ο κόσμος και προχωράμε.

Ο κόσμος ήταν ευχαριστημένος, είχαμε μία καλή εικόνα και ο Κος Σαββίδης μας είπε συγχαρητήρια. Είναι ένα γκολ, το δεύτερο με τον ΠΑΟΚ, είμαι χαρούμενος αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Πρέπει να ξεκουραστούμε καλά τώρα, εγώ θέλω να παίζω σε κάθε ματς αλλά ο προπονητής επιλέγει, φέτος δεν έχω τραυματισμούς και μπορώ να παίζω. Τώρα θα ξεκουραστούμε καλά και από την Τρίτη θα δούμε τα βίντεο, ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση και θα φανεί και την Τετάρτη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ