ΠΑΟΚ

Ουάρντα: "Φυσιολογικά θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ"

Ουάρντα: "Φυσιολογικά θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ"
EUROKINISSI SPORTS

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Αμρ Ουάρντα, υποστήριξε ότι φυσιολογικά θα συνεχίσει στο "Δικέφαλο" αν και δεν απέκλεισε να έρθει κάποια καλή πρόταση σε περίπτωση που αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στο περιθώριο της βράβευσής του από τη NOVA για τις επιδόσεις του τη σεζόν που μόλις τελείωσε, ο Αμρ Ουάρντα υποστήριξε ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, από τον οποίον αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Ατρόμητο.

Ο Αιγύπτιος διεθνής παραδέχθηκε τα προβλήματα στην αρχή της σεζόν, ωστόσο τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ κι ο Ατρόμητος με το οικογενειακό τους κλίμα τον βοήθησαν να τα ξεπεράσει.

"Φυσικά και είναι εύκολο να είμαι καλύτερος του χρόνου. Αν η ομάδα σε βοηθά, αν δουλεύεις σκληρά όπως πρέπει, τότε μπορείς να πας καλά. Δουλεύεις σκληρά και το ξέρεις. Όλοι στην ομάδα από την πρώτη ημέρα που ήρθα στον Ατρόμητο, όλοι προσπάθησαν να με βοηθήσουν, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο, ο προπονητής, η οικογένειά μου, αλλά και οι προηγούμενες ομάδες μου, ο Παναιτωλικός, ο ΠΑΟΚ. Όλοι με βοήθησαν από την αρχή και υπόσχομαι ότι θα προσπαθώ να είμαι καλύτερος, για να κάνω χαρούμενους τους ανθρώπους που με αγαπούν και με στηρίζουν", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε.

Για την αρχή της σεζόν: "Όταν ξεκίνησα είχα προβλήματα, κάποιοι άνθρωποι προσπάθησαν να με μειώσουν, να μην μπορώ να παίξω καλά, να με πιέσουν, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι δεν άκουσα κανέναν, απάντησα στο γήπεδο. Πηγαίνω από το σπίτι στο γήπεδο, στο γυμναστήριο να προπονηθώ κι όταν προσπαθείς ο Θεός πάντα σου δίνει. Αυτό έκανα όλη την χρονιά, ο κ. Κούπερ με κάλεσε στην Εθνική Ομάδα και θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Όταν δουλεύεις, θα βρεις πολλά πράγματα".

Για το μέλλον του: "Φυσιολογικά θα συνεχίσω στην Ελλάδα, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, αλλά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο κι αν παίξω καλά, ίσως έρθει κάποιο ενδιαφέρον. Αλλά αντίο δεν θα πω γιατί εδώ είναι η δεύτερη πατρίδα μου, Ελλάδα και Αίγυπτος για μένα είναι το ίδιο. Ποτέ δεν θα ξεχάσω όσους με βοήθησαν και με αγάπησαν. Δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας μου. Να πάω κάπου και να είμαι υπερόπτης.

Το όνειρό μου είναι να παίξω κάποια στιγμή στην Αγγλία ή την Ισπανία. Ακόμη κι αν συνεχίσω στην Ελλάδα πιστεύω ότι ήταν ένα σκαλοπάτι για μένα, έκανα μια πολύ καλή χρονιά, την καλύτερη στην καριέρα μου, αλλά ελπίζω η επόμενη χρονιά να είναι ακόμη καλύτερη".

Για το αγαπημένο του φαγητό: "Το αγαπημένο μου φαγητό είναι αιγυπτιακό και λέγεται κόσαρι. Κάποιες φορές στην Εθνική Ομάδα τους βάζουμε και μας το φτιάχνουν, είναι πολύ καλό".

Για την καλύτερή του εμφάνιση τη σεζόν που πέρασε: "Η καλύτερη εμφάνισή μου φέτος ήταν κόντρα στον Ολυμπιακό στο 2-2 στο Περιστέρι και το καλύτερο μου γκολ ήταν απέναντι στην ΑΕΚ με το αριστερό πόδι ένα σουτ, ήταν ένα γκολ που ήρθε σε μια καλή στιγμή για μένα".

Για την Ελλάδα: "Πέρασα πολύ καλά εδώ, θα μου λείψουν πολλοί άνθρωποι καλοί, όχι κάποιοι κακοί (γέλια), αλλά εμείς οι κατσαρομάλληδες δεν επηρεαζόμαστε (γέλια). Σίγουρα θα επιστρέψω στην Ελλάδα, ακόμη κι αν δεν αγωνιστώ εδώ. Θα έρθω για τους φίλους, τον καφέ, το φαγητό, το σουβλάκι με τζατζίκι. Εδώ πραγματικά είναι οικογένεια για μένα. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της NOVA. Έκαναν καταπληκτική δουλειά όλη την χρονιά και το λέω ειλικρινά, όχι επειδή με βραβεύσατε. Σας εύχομαι το καλύτερο στο μέλλον".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ