ΠΑΟΚ

Ουάρντα: "Ακούγεται δύσκολο, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Αμρ Ουάρντα μίλησε στην Αίγυπτο για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, τα μελλοντικά σχέδια του, αλλά και τις κρυφές ελπίδες για την πρωτιά στο Πρωτάθλημα φέτος.

Στην ιστοσελίδα "Arab News" μιλησε ο Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος άσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον Δικέφαλο, στα μελλοντικά σχέδια του, αλλά και τη μάχη του πρωταθλήματος φέτος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο άσος του ΠΑΟΚ:

Για την παρουσία του στο Κόπα Άφρικα: "Είμαι χαρούμενος για τα όσα έχω πετύχει την φετινή σεζόν. Το Κόπα Άφρικα ήταν μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος για εμένα. Πίστευα ότι θα κατακτήσουμε τον τίτλο, αλλά η ατυχία στο τέλος μας στέρησε το τρόπαιο. Είμαι χαρούμενος για την παρουσία μου και για τα όσα πετύχαμε, γιατί κάναμε τους συμπατριώτες μας περήφανους".

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: "Δέχθηκα την προσφορά από τον ΠΑΟΚ, λίγο πριν τους τελικούς του Κόπα Άφρικα, αλλά το μυαλό μου ήταν αφοσιωμένο στην Εθνική ομάδα. Αποδέχθηκα την πρόταση του ΠΑΟΚ και μια μέρα μετά το τέλος του Κόπα Άφρικα, ταξίδεψα στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψω το συμβόλαιο μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, φυσικά, η μεταγραφή μου σε μια τέτοια ομάδα, αποτελεί ένα πολύ μεγάλο βήμα στην καριέρα μου".

Για τις μαθηματικές ελπίδες που διατηρεί ο ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί κάναμε μια σπουδαία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, που σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΟΣΦΠ, απέναντι στον Λεβαδειακό, αναπτέρωσε τις ελπίδες μας για πρωτάθλημα. Φυσικά και θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Ακούγεται δύσκολο, με μόλις δύο αγώνες να απομένουν για το τέλος, αλλά θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας. Αν χάσουμε τον τίτλο, θα τον χάσουμε παλεύοντας μέχρι το τέλος".

Για τις προτάσεις που είχε από αιγυπτιακούς συλλόγους για να επιστρέψει στην πατρίδα του: "Είχα κάποιες προτάσεις για να επιστρέψω στο αιγυπτιακό πρωτάθλημα. Ίσως να το σκέφτηκα για λίγο, αλλά όταν ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ, όλα τελείωσαν. Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Ευρώπη. Ελπίζω να προσφέρω πολλά στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια, να μετακομίσω σε ένα μεγαλύτερο πρωτάθλημα στο μέλλον".

Για το ενδεχόμενο παρουσίας του στο Μουντιάλ του 2018: "Αποτελεί σίγουρα όνειρο μου να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ρωσία το 2018. Αυτό είναι το όνειρο ολόκληρου του αιγυπτιακού λαού. Έχουμε δύσκολη αποστολή, αλλά με την βοήθεια του Θεού, θα τα καταφέρουμε. Ονειρεύομαι την ημέρα που θα φορέσω την φανέλα της Εθνικής στο Μουντιάλ".

Ο Άντονις περνά καλά στην Αυστραλία

Ο Τέρι Άντονις αγωνίζεται στους Γουεστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς, ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχει ήδη καταγράψει 12 συμμετοχές με δύο γκολ και δύο ασίστ και σε δηλώσεις του στην Αυστραλία, τόνισε: "Νιώθω πολύ καλά. Ο προπονητής μου, μου έδωσε ευκαιρίες και είμαι σε καλή φόρμα. Αρχίζω να παίζω πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά μπορώ να κάνω και περισσότερα. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Δεν σκέφτομαι ακόμα το μέλλον. Η απόφαση μου θα έρθει στο τέλος της σεζόν, αλλά για την ώρα είμαι συγκεντρωμένος εδώ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ