ΠΑΟΚ

Οτσόα, Ρέι ή άλλος; Ο Ιβάν αποφασίζει

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το τοπίο για την επιλογή στη θέση "1" ξεκαθαρίζει και ο Ιβάν Σαββίδης καλείται, ίσως και μέσα στην ημέρα, να κάνει την τελική επιλογή.

Τα βήματα για την επιλογή του τερματοφύλακα που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Παναγιώτη Γλύκου έχουν γίνει και απομένει μόνο το τελικό "ΟΚ".

Ο Λούμπος Μίχελ προχώρησε τις επαφές με τις περιπτώσεις υποψηφίων για τους οποίους είχε ανάψει το "πράσινο φως" ο Ιβάν Σαββίδης και πλέον υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα για κάθε μία.

Ο φάκελος έχει πάει στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη που καλείται να κάνει την τελική επιλογή. Πιθανόν αυτό να συμβεί ακόμη και σήμερα, καθώς ο ΠΑΟΚ επείγεται να βρει βασικό γκολκίπερ για να δουλεψει με την ομάδα στο διάστημα της προετοιμασίας στην Ολλανδία την άλλη εβδομάδα.

Ποιον γρίφο έχει να λύσει ο Ιβάν Σαββίδης;

-Γκιγέρμο Οτσόα: Ο 32χρονος Μεξικανός αρέσει πολύ στην Τούμπα. Δεν θέλει να πάει στην Τουρκία λόγω της έκρυθμης κατάστασης στη γειτονική χώρα και ο ΠΑΟΚ του προσφέρει διετές συμβόλαιο με 700.000 ευρώ ετησίως. Βρίσκεται όμως και στο στόχαστρο ισπανικών συλλόγων

.-Ροντριγκο Ρέι: Ο Λούμπος Μίχελ έχει προχωρήσει τις επαφές και με τον 26χρονο Αργεντινό για τετραετές συμβόλαιο και με τη Γοδόι Κρουζ. Ο Ιβάν Σαββίδης πρέπει να αποφασίσει αν θα διαθέσει 1,5 εκατ. ευρώ για να γίνει αγορά των δικαιωμάτων του.

-Γκολκίπερ από την Ανατολική Ευρώπη ή άλλος: Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι υπάρχει και υποψήφιος από την Ανατολική Ευρώπη, η περίπτωσή του, όμως, συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες. Επειδή στις μεταγραφές δεν είναι τίποτα δεδομένα, αν δεν προχωρήσει τίποτα από τα παραπάνω, υπάρχουν επιλογές που βρίσκονται πιο χαμηλά στη λίστα. Φαίνεται, όμως, ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα τις χρειαστεί.

Άμεσα απόφαση

Τέλος, υπάρχει διάθεση το θέμα να ξεκαθαρίσει άμεσα, καθώς η ομάδα παραμένει χωρίς βασικό τερματοφύλακα μετά τον τραυματισμό του Γλύκου (ο Μπρκιτς δεν υπολογίζεται και ο ΠΑΟΚ ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του) και στόχος είναι αυτός να βρεθεί πριν αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της την Κυριακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ