ΠΑΟΚ

Οτσόα και άλλοι δύο

Mexico's Guillermo Ochoa stops a ball during a warmup prior a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match between Mexico and Honduras at Azteca stadium in Mexico City, Thursday, June 8, 2017. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Mexico's Guillermo Ochoa stops a ball during a warmup prior a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match between Mexico and Honduras at Azteca stadium in Mexico City, Thursday, June 8, 2017. (AP Photo/Eduardo Verdugo) AP

Ο Γκιγέρμο Οτσόα και άλλοι δύο ποιοτικοί γκολκίπερ στην τελική τριάδα υποψηφίων τερματοφυλάκων του Μίχελ για την οποία έδωσε το "ΟΚ" ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο στόχος είναι μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας ο ΠΑΟΚ να έχει κλείσει τερματοφύλακα. Πρώτης γραμμής και όχι μία συμβατική επιλογή στην οποία, αν ήθελε, θα μπορούσε να είχε ήδη καταλήξει.

Ο Λούμπος Μίχελ έδωσε στον Ιβάν Σαββίδη όλα τα στοιχεία που αφορούν στους τρεις εκλεκτούς του, όλοι από καλύτερα πρωταθλήματα από το ελληνικό. Οι δύο δεσμεύονται με ομάδα, ο ένας είναι ελεύθερος. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έδωσε το "ΟΚ" στον Σλοβάκο τεχνικό διευθυντή και μάλιστα ιεράρχησε μαζί του της σειρά κρούσης στους υποψήφιους. '

Οι τελικές επαφές του Μίχελ θα γίνουν από βδομάδα, καθώς ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θέλει να περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο πλήρως, κυρίως για τους υποψήφιους που έχουν ομάδα.

Ο Μεξικανός Οτσόα με το γεμάτο βιογραφικό

Ο ελεύθερος Γκιγέρμο Οτσόα είναι μία από τις τρεις περιπτώσεις και στην περίπτωσή του ο ΠΑΟΚ έχει ανταγωνισμό, καθώς και άλλες ομάδες θέλουν να αποκτήσουν τον 32χρονο Μεξικανό διεθνή (32 συμμετοχές) που αυτή την περίοδο συμμετέχει στο Confederations Cup που γίνεται στη Ρωσία και σήμερα θα είναι βασικός στο παιχνίδι με την διοργανώτρια.

Ο Οτσόα έχιε πάνω από 400 συμμετοχές στην καριέρα του. Έχει παίξει 8 σεζόν στην Κλαμπ Αμέρικα, έχει περάσει για τρία χρόνια από την Αζαξιό, έπαιξε μετά στη Μάλαγα και φέτος (ως δανεικός) στην Γρανάδα στην οποία έκανε 39 συμμετοχές.

Με το Μεξικό έχει 83 συμμετοχές και ήταν στους πέντε καλύτερους τερματοφύλακες του Μουντιάλ το 2014.

Photo credits: AP Photo/Eduardo Verdugo

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ