ΠΑΟΚ

Οταν το... κακό παιδί συγκίνησε

Οταν το... κακό παιδί συγκίνησε

Ο Στέλιος Πόζογλου είχε αποδείξει πριν από περίπου δύο χρόνια ότι πάνω απ' όλα είναι άνθρωπος (VIDEO+PHOTO)

Ο Στέλιος Πόζογλου μπορεί τις τελευταίες μέρες να βρίσκεται στην επικαιρότητα για μη αγωνιστικούς λόγους και συγκεκριμένα για τα κρούσματα απειθαρχίας -σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας- που υπέπεσε κατά την διάρκεια της αποστολής της Εθνικής Νέων για τους φιλικούς αγώνες με την Ελβετία, ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την άλλη πλευρά του χαρακτήρα του μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ.

Εξάλλου, η αυτοκριτική για όσα συνέβησαν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πρέπει να ξεκινήσει από τα πιο ψηλά κλιμάκια και στην συνέχεια να φτάσει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές...

Επιστρέφουμε, όμως, στο θέμα μας. Ο Στέλιος Πόζογλου, λοιπόν, είναι ένας παίκτης που ανδρώθηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και ως ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ17 του Δικεφάλου είχε αποδείξει ότι πάνω απ' όλα είναι άνθρωπος. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Στις 14 Ιανουαρίου 2013 η ποδοσφαιρική Ελλάδα συγκλονίζεται από τον χαμό του νεαρού παίκτη του Αρη, Άγγελου Τσιπούρα, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Στέλιος Πόζογλου σκόραρε σε αγώνα με αντίπαλο τον Πανθρακικό και αποφάσισε να αφιερώσει τους πανηγυρισμούς του στον καλό του φίλο, Αγγελο. Σήκωσε την φανέλα του και από κάτω φορούσε ένα μπλουζάκι με φωτογραφία του Αγγελου Τσιπούρα, την οποία συνόδευε το εξής μήνυμα: "Ο άνθρωπος πεθαίνει μόνο όταν τον ξεχνάς, εγώ δε θα σε ξεχάσω ποτέ", συγκινώντας τους πάντες.

"Ήμασταν καλοί φίλοι και στο γήπεδο και στο σχολείο. Κάναμε πολλή παρέα ως συμμαθητές. Ήμασταν πολύ δεμένοι, μέναμε κοντά και περνούσαμε πολλές ώρες μαζί. Οταν έμαθα ότι πέθανε, σοκαρίστηκα και ήθελα να του κάνω ένα δώρο, το είχα στο μυαλό μου από τότε. Μόνο μέσα στο γήπεδο είμαστε αντίπαλοι, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν", δήλωσε τότε, χαρακτηριστικά, ο Πόζογλου, δείχνοντας μεγαλείο ψυχής.

Θυμηθείτε όσα είχε πει τότε στην εκπομπή Super BALL ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ