ΠΑΟΚ

"Όταν πεθάνουμε, όλοι θα πάμε στο ίδιο μέρος"

"Όταν πεθάνουμε, όλοι θα πάμε στο ίδιο μέρος"
Πάμπλο Γκαρσία

Μηνύματα κατά του ρατσισμού έστειλαν ο Πάμπλο Γκαρσία και ο παπα-Χρήστος σε ημερίδα που διοργάνωσαν οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ. (PHOTO, VIDEO)

Ο Πάμπλο Γκαρσία και ο παπα-Χρήστος έδωσαν το παρών σε ημερίδα κατά του ρατσισμού που διοργάνωσαν οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ με την υποστήριξη του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ. Την Πέμπτη θα γίνει και αιμοδοσία, ενώ λίγες μέρες αργότερα τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης θα δοθούν στους πρόσφυγες στην Ειδομένη.

Ο Πάμπλο Γκαρσία στον χαιρετισμό του ανέφερε: "Κανείς από εμάς δεν είναι ανώτερος από τον άλλο. Όλοι όταν πεθάνουμε θα πάμε στο ίδιο μέρος. Πλούσιοι και φτωχοί! Αν κάποιος είναι άνδρας ένα πράγμα πρέπει να κάνει: να κοιτάξει προς τα κάτω αυτόν που είναι πεσμένος όχι για να τον ρίξει πιο κάτω αλλά για να τον σηκώσει. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν τίποτε στη ζωή τους. Τώρα πρέπει να τους βοηθήσουμε. Όπως και εκείνους που χρειάζονται αίμα. Μπορούμε να σώσουμε ζωές. Σας καλώ λοιπόν την Πέμπτη να είστε μαζί μου εκεί για να προσφέρουμε το αίμα μας".

"Όταν πεθάνουμε, όλοι θα πάμε στο ίδιο μέρος"

"Τιμή να με λένε αλήτη"

Από την πλευρά του, ο πατέρας Χρήστος σημείωσε: " "Με έχουν πει αλήτη επειδή βρέθηκα στη θύρα 4. Σε όλους αυτούς έχω να απαντήσω ότι είναι τίτλος τιμής για Eμένα να με αποκαλούν έτσι επειδή επέλεξα να είμαι ανάμεσά σας όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσω να είμαι. Είμαστε άνθρωποι, σαν ΠΑΟΚ ξέρουμε τι σημαίνει προσφυγιά και πρέπει να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τον συνάνθρωπό μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ