ΠΑΟΚ

Όταν ο Χάσι "ευλόγησε" τη μεταγραφή Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ!

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μπέσνικ Χάσι είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και πριν έρθει στον Πειραιά είχε προλάβει να... συνυπογράψει την απόκτηση του Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ.

Από τη μία, όταν καθόταν στον πάγκο της Λέγκια είχε δώσει στον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς δεύτερο ρόλο και τον είχε αφήσει με σοβαρά παράπονα. Από την άλλη, όταν έγινε η μεταγραφή του υψηλόσωμου φορ στον ΠΑΟΚ είχε φροντίσει να την "ευλογήσει" με δηλώσεις του στον πολωνικό Τύπο.

Ο λόγος για τον Μπέσνικ Χάσι, τον Αλβάνο, πιθανόν, νέο προπονητή του Ολυμπιακού που στη θητεία του στη Λέγκια χρησιμοποίησε τον Πρίγιοβιτς μόλις σε 16 παιχνίδια (πέτυχε μόλις 2 γκολ), αφήνοντάς τον εκτός πλάνου ευρωπαϊκών αγώνων.

Ωστόσο, όταν ο 27χρονος φορ πήγε στον ΠΑΟΚ, ο Αλβανός κόουτς φρόντισε να πει τα καλύτερα για την επιλογή του από τον Δικέφαλο.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στην " sportowefakty.wp.pl" είχε τονίσει: "Είναι ένας κλασσικός Βαλκάνιος παίκτης, οπότε ταιριάζει στον ΠΑΟΚ. Είναι καλό παιδί, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα τον αγαπήσουν. Στη Λέγκια έκανε βήμα μπροστά στην καριέρα του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με προσωπικότητα, μου θυμίζει τον Ιμπραϊμοβιτς, όχι μόνο στην εξωτερική εμφάνιση αλλά και στον τρόπο παιχνιδιού. Είναι ένας κλασσικός στράικερ.

Μπορεί να παίξει και στο 4-4-2 και στο 4-3-3. Μπορεί να είναι ένας εκ των δύο επιθετικών, όμως πιστεύει ότι τα καταφέρνει καλύτερη ως ο μοναδικός προωθημένος. Αν ο ΠΑΟΚ παίξει 4-3-3 και είναι ο μοναδικός σέντερ φορ, θα είναι πολύ επικίνδυνος. Πριν μετακομίσει στον ΠΑΟΚ, είχε πρόταση από την Κίνα την οποία απέρριψε αλλά και από βέλγικη ομάδα. Το ξέρω γιατί ζω στο Βέλγιο και γνωρίζω ότι τον ήθελαν".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ