ΠΑΟΚ

Όταν ο ΠΑΟΚ έβαλε έξι γκολ στον Ολυμπιακό

Όταν ο ΠΑΟΚ έβαλε έξι γκολ στον Ολυμπιακό

Συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από το εμφατικό 6-1 του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό στο γήπεδο των Σερρών, που αποτελεί τη μεγαλύτερη νίκη του "Δικεφάλου του Βορρά" απέναντι στους Πειραιώτες. (VIDEO).

Πρόκειται αναμφίβολα για το σκορ που δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ κανένας φίλος του ΠΑΟΚ. Δεν είναι, δα, το πιο συνηθισμένο πράγμα να δέχεται έξι γκολ ο Ολυμπιακός σε ένα ματς, όποια και αν είναι η κατάστασή του.

Πράγματι, εκείνη την περίοδο τα πράγματα κυλούσαν πολύ δύσκολα για την ομάδα του Πειραιά και ο "Δικέφαλος του Βορρά" σημείωσε τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη απέναντί του. Μάλιστα, αυτό δεν έγινε στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά σε αυτό των Σερρών πριν ακριβώς 30 χρόνια.

Κατάμεστο το γήπεδο σε εκείνο το ματς στις 6 Δεκεμβρίου 1987, με τον ΠΑΟΚ να είναι τιμωρημένος, αλλά να πετυχαίνει το μεγαλύτερο θρίαμβό του απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο "Δικέφαλος" προηγήθηκε με 4-0 πριν καν λήξει το πρώτο ημίχρονο, με τους Μπάνον, Μαυρομάτη, Σίγγα, Μπανιώτη να είναι οι σκόρερ.

Μείωσε ο Τσαλουχίδης στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου για τους "ερυθρόλευκους", αλλά στο τελευταίο τέταρτο με δυο γκολ του Στέφανου Μπορμπόκη, ο "Δικέφαλος" έφτασε στο τελικό 6-1.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Τάις Λίμπρεχτς): Γκιτσιούδης, Καραγεωργίου, Μπανιώτης, Σίγγας, Μαυρομάτης, Σκαρτάδος, Σερέτης (64' Τσιπλάκης), Μπάνον (60' Ιορδανίδης), Μπορμπόκης, Λεοντιάδης, Αλεξανδρίδης.

Ολυμπιακός (Παύλος Γρηγοριάδης): Πλίτσης, Ξανθόπουλος, Αποστολάκης, Αλεξίου, Μίχος (46' Ψεύτης), Τόγιας, Μπονόβας, Νεντίδης, Μητρόπουλος, Τσαλουχίδης, Μουστακίδης (46' Καπουράνης).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ