ΠΑΟΚ

Όταν ο ΠΑΟΚ έκανε "bye, bye" στη Φενέρμπαχτσε

Όταν ο ΠΑΟΚ έκανε "bye, bye" στη Φενέρμπαχτσε

Συμπληρώθηκαν 6 χρόνια από την αξέχαστη πρόκριση του Δικεφάλου στο "Σουκρού Σαράτσογλου" με το γκολ του Μουσλίμοβιτς στην παράταση και την μοναδική περιγραφή ενός Άραβα σπίκερ (VIDEO).

Το καλοκαίρι του 2010 ο ΠΑΟΚ είχε και πάλι ομάδα προδιαγραφών Champions League και ειχε χάσει την πρόκριση στα πλέι οφ της κορυφαίας διοργάνωσης στις λεπτομέρειες από τον Αγιαξ (1-1 στην Ολλανδία, 3-3 από 1-3 στην Τούμπα και σωρεία χαμένων ευκαιριών από πλευράς ΠΑΟΚ). Μπήκε στα πλέι οφ του Europa, όμως, ως αδύναμος και όχι με τους πολλούς βαθμούς που κουβαλούσε φέτος και έτσι στον δρόμο του βρέθηκε η Φενέρμπαχτσε. 1-0 στην Τούμπα με γκολ του Βιεϊρίνια στις 19 Αυγούστου και ακριβώς μία εβδομάδα μετά η ρεβάνς στην Πόλη.

Στο "Σουκρού Σαράτσογλου", η παρέα του Γκαρσία,του Κοντρέρας, του Σορλέν, του Βιεϊρίνια και του τρελο-Μούσλι, με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο και 2500 τρελούς οπαδούς του να μη σταματουν ούτε λεπτό να φωνάζουν, πέτυχε μία από τις σημαντικότερες προκρίσεις στην ιστορία του συλλόγου.Το κατάφερε με ένα τρομερό γκολ του Μουσλίμοβιτς, στο 12ο λεπτό της παράτασης που αποτέλεσε την έμπνευση για την επική περιγραφή Άραβα σπίκερ του "Αλ Τζαζίρα".

Θυμηθείτε τις συνθέσεις του αγώνα:

Φενερμπαχτσέ: Βολκάν, Λουγκάνο, Μπίλικα, Αντρέ Σαντός, Γκιονούλ, Κριστιάν, Στοχ, Εμρέ (75' Σελτσούκ), Τοπούζ (91' Οζέρ), Άλεξ, Νιανγκ.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Μπουσαϊντί (75' Σνάουτσνερ), Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Φωτάκης (92' Κουτσιανικούλης), Σορλέν, Γκαρσία, Σαλπιγγίδης, Φιλομένο (83' Μουσλίμοβιτς), Βιεϊρίνια.

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ