ΠΑΟΚ

Οταν ο Ντελ Πιέρο... έσταζε μέλι για τον Αντονις

Οταν ο Ντελ Πιέρο... έσταζε μέλι για τον Αντονις

Το ταλέντο του Τέρι Αντονις δεν είχε περάσει απαρατήρητο από τον Ντελ Πιέρο, όταν ο τελευταίος είχε μετακομίσει στην Σίδνεϊ FC. Διαβάστε τι είχε πει ο άλλοτε παίκτης της Γιουβέντους.

Στην Σίδνεϊ FC όπου έδειξε το ταλέντο του ο Τέρι Αντονις, είχε μετακομίσει ο Ντελ Πιέρο το 2012. Μάλιστα ο άλλοτε -μεγάλος- παίκτης της Γιουβέντους είχε εντυπωσιαστεί από τον Αντονις αναφορικά με την ικανότητα που είχε να "μεταφέρει" σωστά την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση.

Τι είχε πει ο Ντελ Πιέρο; "Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Είμαι μόλις δύο εβδομάδες εδώ μαζί του αλλά και με τους υπόλοιπους παίκτες και έχω εντυπωσιαστεί από αυτόν (σ.σ. τον Αντονις). Πιστεύω πως μπορεί να εξελιχθεί και να βελτιώνεται μέρα με την μέρα. Εχω μεγάλη εμπειρία, έχω παίξει πολλά ματς... Μπορώ να μιλήσω μαζί του αλλά και με τους υπόλοιπους παίκτες και να τους βοηθήσω να βελτιωθούν".

Ο Αντονις είχε τονίσει για τον Ντελ Πιέρο: "Η προπόνηση με έναν παίκτη του επιπέδου του, μας δίνει την δυνατότητα να μάθουμε πράγματα από αυτόν. Θυμάμαι να τον βλέπω στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 και τώρα παίζουμε μαζί. Είναι λίγο εξωπραγματικό αυτό...".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ