ΠΑΟΚ

Όταν ο Μποάκι "εκτέλεσε" την Ρεάλ

Όταν ο Μποάκι "εκτέλεσε" την Ρεάλ
Μποάκι

Μία από τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του Γκανέζου επιθετικού, Ρίτσμοντ Μποάκι, ο οποίος ετοιμάζεται να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ (VIDEO), έλαβε χώρα απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης πριν από δύο χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να φέρει στην Τούμπα τον 22χρονο Γκανέζο επιθετικό, Ρίτσμοντ Μποάκι, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Ελτσε και, μάλιστα, υπήρξε συμπαίκτης ενός άλλου ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου, του Γκάρι Ροντρίγκες.

Στην Πριμένα Ντιβιζιόν ο Μποάκι έζησε μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του, όταν στις 25 Σεπτεμβρίου 2013 είχε σκοράρει κατά της Ρεάλ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Γκανέζος στράικερ πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας της βασίλισσας και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στη γωνία του Ντιέγκο Λόπεζ, ξεσπώντας δικαιολογημένα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.H Eλτσε, πάντως, είχε σταθεί άτυχη, καθώς παρά την ισοφάριση του Γκανέζου στο 90' + 1', είχε ηττηθεί 1-2 με γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 90' + 6'!

"Μοιάζει με τον Ανρί"

Ο μάνατζερ του Ρίτσμοντ Μποάκι, Ολιβερ Αρθουρ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την επικείμενη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την μετακόμιση του Γκανέζου επιθετικού στην Τούμπα. Αφού πρώτα παραδέχθηκε ότι έχει κατατεθεί πρόταση στην Αταλάντα και ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο πελάτης του να μεταγραφεί στον Δικέφαλο, ρωτήθηκε για το αγωνιστικό στυλ του 22χρονου ποδοσφαιριστή και απάντησε: " Το καλύτερο παράδειγμα για το στυλ του είναι ότι μοιάζει πολύ στον Τιερί Ανρί. Είναι γρήγορος, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι και κυνηγάει συνεχώς την μπάλα".

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως: " Υπάρχει ραντεβού αύριο στο Μπέργκαμο μεταξύ του Αρνεσεν, του παίκτη και των ανθρώπων της Αταλάντα", ενώ δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες της συμφωνίας, δηλαδή, για το εάν πρόκειται για δανεισμό ενός έτους και κάλυψη όλου του συμβολαίου, λέγοντας ότι " αύριο θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα".

Κατέληξε σημειώνοντας σχετικά με το εάν υπάρχουν κι άλλες προτάσεις για τον Μποάκι: " Ο Μποάκι έχει "ψηθεί" να παίξει στον ΠΑΟΚ, θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει και πιστεύει ότι θα βάλει πολλά γκολ" κάτι που, μεταξύ άλλων, δείχνει ότι το μόνο που απομένει για να κλείσει το θέμα είναι να δώσουν τα χέρια ΠΑΟΚ και Αταλάντα, μιας και ο παίκτης το έχει πάρει απόφαση.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι εάν, τελικά, η μεταγραφή συμφωνηθεί οριστικά, ο Μποάκι θα καθυστερήσει λίγο να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, γιατί έχει κληθεί στην Εθνική Γκάνας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ