ΠΑΟΚ

Οταν ο Μάρκεβιτς χαρακτήριζε ηγέτη τον Ζοζούλια

Οταν ο Μάρκεβιτς χαρακτήριζε ηγέτη τον Ζοζούλια

Ο Μίρον Μάρκεβιτς κατά την διάρκεια της σεζόν 2015-16 είχε τονίσει πως ο Ρομάν Ζοζούλια είναι ο ηγέτης της Ντνίπρο. Διαβάστε αναλυτικά.

Οπως ανέφερε το Sport24.gr ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του Ρομάν Ζοζούλια προκειμένου να ενισχυθεί επιθετικά. Για τον Ουκρανό φορ της Ντνίπρο φαίνεται πως είχε πολύ καλή άποψη ο τεχνικός της συγκεκριμένης ομάδας, Μίρον Μάρκεβιτς ο οποίος μάλιστα τον είχε αποκαλέσει "ηγέτη".

Ο Ζοζούλια την σεζόν 2014-15 έπαιξε το τελευταίο του ματς (ήταν το Ντνίπρο-Αγιαξ) στις 12/03/15, ταλαιπωρήθηκε για αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού στο γόνατο και επέστρεψε στους αγώνες στις 28/10/15 όταν μάλιστα σκόραρε απέναντι στην Ολυμπίκ Ντόνετσκ σε αγώνα Κυπέλλου (νίκη για την Ντνίπρο με 3-2).

Απέναντι στην Σαχτάρ Ντόνετσκ στις 13/03/16 ο Ζοζούλια είχε διαμορφώσει το 3-1 (το τελικό αποτέλεσμα ήταν 4-1 υπέρ της Ντνίπρο) και είχε κάνει τον Μάρκεβιτς να... στάζει μέλι γι' αυτόν. Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Ντνίπρο είχε πει: "Ο Ζοζούλια πραγματικά έχει επιστρέψει... Αυτός είναι ο ηγέτης της ομάδας. Σήμερα ήταν η ψυχή της Ντνίπρο και βοήθησε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ