ΠΑΟΚ

Όταν ο Μαραντόνα υποκλινόταν στην ατμόσφαιρα της Τούμπας

Όταν ο Μαραντόνα υποκλινόταν στην ατμόσφαιρα της Τούμπας

Στις 6 Οκτωβρίου 1988 ο ΠΑΟΚ έπαιζε στην Τούμπα με την Νάπολι και ο Ντιέγκο Μαραντόνα πάθαινε πλάκα με την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, όπως δήλωσε μετά τον αγώνα (videos)

Η Τούμπα ήταν γεμάτη 2,5 ώρες πριν την έναρξη της ρεβάνς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Νάπολι του Ντιέγκο Μαραντόνα για το Κύπελλο UEFA. Ο κόσμος του δικεφάλου ανυπομονούσε να δει τον Αργεντινό μάγο από κοντά, σε ένα ματς που ταυτόχρονα είχε και μεγάλο ενδιαφέρον καθώς η ιταλική ομάδα είχε νικήσει μόνο με 1-0 στο πρώτο.

Τελικά η Νάπολι πήρε την πρόκριση καθώς ήρθε ισόπαλη με 1-1, ανοίγοντας το σκορ στο 17' με τον Καρέκα και τον ΠΑΟΚ με τη σειρά του να απαντά με τον Σκαρτάδο στο 65'.

Το ματς διεξήχθη σε μία εκρηκτική ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί του δικεφάλου, με δημοσιογράφο της ιταλικής τηλεόρασης να ρωτά τον Ντιέγκο μετά τη λήξη: 'Πόσα παιχνίδια έχεις παίξει παγκοσμίως σε τέτοια ατμόσφαιρα;".

Η απάντηση του Μαραντόνα; "Έχω παίξει πολλά παιχνίδια αλλά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα!".

Bonus στις δηλώσεις του Αργεντινού, ο οπαδός που τον πλησιάζει και την ώρα που έρχεται αστυνομικός να τον απομακρύνει, γυρίζει και του λέει: "Εγώ δεν τον πείραξα!".

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ



ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ