ΠΑΟΚ

Οριστικό: Χάνει τη Βασιλεία ο Μπίσεσβαρ

Οριστικό: Χάνει τη Βασιλεία ο Μπίσεσβαρ
Μπίσεσβαρ EUROKINISSI

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ χάνει οριστικά το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κόντρα στη Βασιλεία για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League. Προλαβαίνει ο Ελ Καντουρί.

Οριστικά εκτός από τον αγώνα της Τρίτης (24/7, 20.30) με τη Βασιλεία στην Τούμπα για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Η ΠΑΕ ενημέρωσε ότι ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός θ’ ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή γόνατος. Αντίθετα, έτοιμος αναμένεται να είναι ο Ελ Καντουρί.

Ο Δικέφαλος ενημέρωσε επισήμως για τα εξής: "Σχετικά με τον Μπίσεσβαρ , η μαγνητική τομογραφία ήταν καθαρή σε ό,τι έχει να κάνει με κάποια ζημιά είτε στον μηνίσκο είτε στο χόνδρο. Ο ποδοσφαιριστής λόγω της γενικότερης επιβάρυνσης της προετοιμασίας κι εξαιτίας χτυπήματος που δέχτηκε στο φιλικό με τη Ντε Γκράαφσαπ εμφάνισε ύδραρθρο και τις επόμενες μέρες θ’ ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα θεραπείας προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή γόνατος.

Ο Μπίσεσβαρ τίθεται εκτός του αγώνα της Τούμπας, ωστόσο έχει ελπίδες να προλάβει τον επαναληπτικό με τη Βασιλεία. Η μαγνητική τομογραφία του Ομάρ Ελ Καντουρί ήταν καθαρή. Ο ποδοσφαιριστής θ’ ανεβάσει ρυθμούς επανένταξης τις επόμενες μέρες και υπολογίζεται να είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση της Τρίτης (24.07)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο 1ος αγώνας ΠΑΟΚ - Βασιλεία για τον 2ο προκριματικό του Champions League στη Nova!
Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για τη Βασιλεία

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ