ΠΑΟΚ

Οριστικό στον ΠΑΟΚ: Φουλ για νέα Τούμπα!

Οριστικό στον ΠΑΟΚ: Φουλ για νέα Τούμπα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή και συμφώνησαν το νέο γήπεδο να γίνει στο υπάρχον οικόπεδο της Τούμπας.

Ιστορικής σημασίας μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή (06/10) συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή και τον αντιπρόεδρο, Δημοκράτη Παπαδόπουλο στην διάρκεια της οποίας, όπως ενημερώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ "διαπιστώθηκε η κοινή πεποίθηση όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ να προχωρήσει άμεσα το νέο γήπεδο στην Τούμπα".

Ο Ιβάν Σαββίδης και ο Θανάσης Κατσαρής κατέθεσαν την κοινή άποψή τους ότι το νέο γήπεδο πρέπει να γίνει στο οικόπεδο που υπάρχει και συμφώνησαν να προχωρήσουν τις διαδικασίες.

Από πλευράς Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ θα προκηρυχθεί Γ.Σ. με θέμα το νέο γήπεδο, ενώ από πλευράς ΠΑΕ οι διαδικασίες ξεκινούν από τη Δευτέρα με στόχο να τελειώσουν οι άδειες και λοιπές γραφειοκρατικές διαδικασίες το συντομότερο δυνατόν για να αρχίσουν οι εργασίες και παράλληλα να μετακομίσει η ποδοσφαιρική ομάδα από τη νέα σεζόν στο Καυτανζόγλειο.

Μέσα από τις συζητήσεις που θα γίνουν εντατικά το επόμενο διάστημα θα καθοριστεί και με ποιον τρόπο θα χτιστεί το νέο γήπεδο.

Αν, δηλαδή, η ανακατασκευή θα προχωρήσει κερκίδα-κερκίδα ή θα γκρεμιστεί το γήπεδο και θα χτιστεί από την αρχή. Ο Θανάσης Κατσαρής σχετικά πρόσφατα είχε ταχθεί με δήλωσή τους υπέρ της πρώτης επιλογής, ενώ θυμίζουμε ότι σε πρότζεκτ που είχε παρουσιάσει ο Σαββίδης το φθινόπωρο του 2013, τα σχέδια προέβλεπαν Τούμπα 35.000 θέσεων και συνολικό κόστος ανακατασκευής ύψους 40.000.000 ευρώ.

ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΣΑΒΒΙΔΗ

Εξάλλου, στα γραφεία της Τούμπας έγινε η σύσκεψη του Ιβάν Σαββίδη με τους άμεσους συνεργάτες του, όπως είχε προαναγγείλει το Sport24.gr. Κυριάρχησε η συζήτηση γύρω από την πορεία της ομάδας και του τι πρέπει να γίνει για να βελτιωθεί η εικόνα της και να βρεθεί στην κορυφή.

Σ' αυτή συμμετείχαν οι: Γκαγκάτσης, Γκοντσαρόβα, Παπαδόπουλος, Λουτσέσκου, Μίχελ, Κωνσταντινίδης, Φωτιάδης, Κυριάκος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ