ΠΑΟΚ

Οριστικό: Ο Σαμπράνο στον ΠΑΟΚ!

Chile's Alexis Sanchez, left, fights for the ball with Peru's Carlos Zambrano during a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match in Lima, Peru, Tuesday, Oct. 13, 2015. (AP Photo/Martin Mejia)
Σαμπράνο (AP Photo/Martin Mejia) AP

Η FIFA ενέκρινε τον δανεισμό του Κάρλος Σαμπράνο στον ΠΑΟΚ από τη Ρουμπίν Καζάν για τον επόμενο χρόνο. Αναμένεται πλέον η ανακοίνωση της ΠΑΕ από λεπτό σε λεπτό. (VIDEO)

Ο Κάρλος Σαμπράνο είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Η έγκριση που άπαντες περίμεναν από τη FIFA για τον δανεισμό του, ήρθε, και ο 29χρονος Περουβιανός στόπερ θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στην Τούμπα.

Αναμένεται πλέον η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από λεπτό σε λεπτό. Ο Σαμπράνο είναι εξαιρετική περίπτωση κεντρικού αμυντικού. Γεννημένος στις 10 Ιουλίου 1989, πέρασε τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Σάλκε το καλοκαίρι του 2009. Από το 2012 και για τέσσερα χρόνια φόρεσε την φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με την οποία την σεζόν 2015-16 είχε 21 συμμετοχές.

Το καλοκαίρι του 2016, όταν και σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ελλάδα το όνομά του ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, μετακόμισε στο Καζάν για λογαριασμό της Ρουμπίν, εκεί που την περσινή σεζόν έγραψε 20 συμμετοχές.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό του προφίλ, η δυνατότητά του να μπαίνει σε προσωπικές μονομαχίες και να αναλαμβάνει τις "επικίνδυνες αποστολές" που αφορούν την αντιμετώπιση του επιθετικού "όπλου" της εκάστοτε αντιπάλου ομάδας είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει.

Με το Νο2 ο Σαμπράνο

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του διαδικαστικού κομματιού ο μάνατζερ του Σαμπράνο ανέβασε φωτογραφία του παίκτη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Όπως φαίνεται ο στόπερ από το Περού επέλεξε να φορά τη φανέλα με το Νο2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

H FIFA δικαιώνει την τακτική του ΠΑΟΚ με Σαμπράνο
Η FIFA κρίνει τη μεταγραφή Σαμπράνο
"Ο Σαμπράνο πέρασε ιατρικές εξετάσεις"
Ήρθε και ο Σαμπράνο!

(AP Photo/Martin Mejia)

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ