ΠΑΟΚ

Οριστικό: Ο Ντάνι Αλσίνα τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ!

Οριστικό: Ο Ντάνι Αλσίνα τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ!

Έκλεισε η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ισπανό, Ντάνι Αλσίνα για να αναλάβει την διεύθυνση των τμημάτων υποδομής. Μέχρι αύριο (12/7) ανακοινώνονται τα τυπικά. Στην Φένλο ο Αντόνις.

Ο Ντάνι Αλσίνα έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη και αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών. Η συμφωνία είναι πλέον οριστική και μέχρι αύριο αναμένεται να ολοκληρωθούν τα τυπικά και θα ανακοινωθεί επίσημα, ενώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προγραμματίζει και παρουσίασή του.

Το Sport24.gr είχε δώσει λεπτομέρειες για τη συμφωνία με τον Ισπανό, που έχει περάσει από την Μπαρστελόνα.

Σήμερα ενημερώθηκε από τον Γενικό διευθυντή των Ακαδημιών Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο και θα παραβρεθεί και στην προπόνηση της Κ20.

ΣΤΗΝ ΦΕΝΛΟ Ο ΑΝΤΟΝΙΣ

Από εκεί και πέρα ολοκληρώθηκε και τυπικά η παραχώρηση του Τέρι Αντόνις στην Ολλανδική Φένλο. Οι δύο ομάδες τα βρήκαν με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 35% σε περίπτωση μεταγραφής του παίκτη σε άλλη ομάδα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την παραχώρηση του Τέρι Αντόνις στην ολλανδική VVV Venlo. Ο Δικέφαλος διατηρεί 35% ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται ότι καλύτερο στον Τέρι Αντόνις και καλή επιτυχία με την φανέλα της νέας του ομάδας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ