ΠΑΟΚ

Οριστικό: Ο Κάκκο πάει Νέα Σαλαμίνα

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
Κάκκο EUROKINISSI SPORTS

Κλιμάκιο της Νέας Σαλαμίνας με επικεφαλής τον Λιάσο Λουκά παρακολούθησε την προπόνηση του ΠΑΟΚ και είχε συνάντηση με Μϊχελ-Στανόγεβιτς. Συμφωνία για δανεισμό του Γιώργου Κάκκο. Δηλώσεις Χάτζι στη Ρουμανία για ΠΑΟΚ και Κρίστι Γκανέα.

Η αποστολή της Νέας Σαλαμίνας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στη Βουλγαρία και ταξίδεψε το απόγευμα από τη Θεσσαλονίκη για την Κύπρο.

Ο προπονητής της Λιάσος Λουκά, καθώς και οι συνεργάτες του Χρίστος Γερμανός (βοηθός προπονητή) και Χρίστο Γιούκβιετ (προπονητής τερματοφυλάκων), επισκέφθηκαν το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, είδαν την πρωινή προπόνηση και είχαν συνομιλία με τον Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς και τον Λούμπος Μίχελ.

Στη διάρκεια της συμφώνησαν οριστικά στον δανεισμό του Γιώργου Κάκκου (αριστερά στη φωτ.), του 20χρονου εξτρέμ, που όπως και πέρυσι στον Πανσερραϊκό, έτσι και φέτος, θα πάει δανεικός.

Δείτε και την ανάρτηση που έκανε στο facebook.

Χάτζι: "Σκάουτ του ΠΑΟΚ είδε τον Γκανέα"

Εξάλλου, δηλώσεις για την παρουσία σκάουτ του ΠΑΟΚ στον αγώνα Βιτορούλ-ΑΠΟΕΛ προκειμένου να τσεκάρει τον Γκανέα, έκανε ο πρόεδρος και προπονητής της Βιτορούλ, Γκεόρκι Χάτζι.

Μιλώντας στα ΜΜΕ της Ρουμανίας, τόνισε:

"Γνωρίζω ότι στο ματς με το ΑΠΟΕΛ υπήρχαν σκάουτς της Άντερλεχτ, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον Κρίστι Γκανέα, ωστόσο, δεν μας κατέθεσαν κάποια πρόταση.Υπήρχε επίσης και ένας σκάουτ του ΠΑΟΚ που μου είπε ότι τον εντυπωσίασε ο Γκανέα.Προς το παρόν, δεν έχουμε δεχθεί προτάσεις για τον παίκτη, παρά μόνο μία την περσινή σεζόν από την Λεχ Πόζναν, όταν δεν τα βρήκε μαζί τους ο Γκανέα στα οικονομικά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ