ΠΑΟΚ

Ορφανίδης, απλά υπό παρακολούθηση

Ορφανίδης, απλά υπό παρακολούθηση
Ορφανίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της Ξάνθης, Πέτρος Ορφανίδης, παρακολουθείται για το μέλλον από τον ΠΑΟΚ, όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr. Στο παρόν, ο Δικέφαλοςέχει να στηρίξει δύο δικά του παιδιά (Πέλκα και Δημητριάδη).

Ο Πέτρος Ορφανίδης δεν είναι όνομα άγνωστο στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Τον νεαρό μεσοεπιθετικό της Ξάνθη, όπως και τον Όγκνιεν Γκνιάτις, ο Δικέφαλος τους έχει ξεχωρίσει ως ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από την εγχώρια αγορά εδώ και καιρό, όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr.

Για τον Βόσνιο, μάλιστα, πριν λίγες μέρες είχε κάνει κίνηση απόκτησης χωρίς, όμως, αποτέλεσμα, λόγω διαφοράς στο οικονομικό. Δεν φαίνεται, όμως, ότι αυτό το καλοκαίρι θα γίνει κάτι ανάλογο με τον 20χρονο, Πέτρο Ορφανίδη, αφού ο ΠΑΟΚ έχει στο έμψυχο δυναμικό του δύο παιδιά που θέλει να εξελιχθούν. Τον Δημήτρη Πέλκα που πλέον έχει ξεφύγει από την κατηγορία του νεαρού ταλαντούχου και τον Τάσο Δημητριάδη, στο νέο συμβόλαιο του οποίου μπήκε όρος ότι θα κάνει τουλάχιστον δέκα συμμετοχές.Κατά συνέπεια, ο Ορφανίδης, θα παρακολουθείται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν. Κατά συνέπεια, είναι δύσκολο ο ΠΑΟΚ να μπει στη λογική να καπαρώσει από τώρα τα δικαιώματα του παίκτη και να τον αφήσει στην Ξάνθη.

Ποιος είναι ο Ορφανίδης

"Ξεπετάχτηκε" από την Ακαδημία της Ξάνθης και πέρυσι έκανε 15 συμμετοχές (με μία ασίστ) με τη φανέλα της ανδρικής ομάδας της Ξάνθης. Είχε κάνει, μάλιστα, ντεμπούτο ως βασικός με την ακριτική ομάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 20 Ιανουαρίου στα "Πηγάδια". Διεθνής στην Κ19 με 4 συμμετοχές και ένα γκολ κόντρα στην Ουκρανία.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ