ΠΑΟΚ

Ορεξάτος ο ΠΑΟΚ στην πρόβα τζενεράλε

Ορεξάτος ο ΠΑΟΚ στην πρόβα τζενεράλε
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-0 της βουλγαρικής Πιρίν στην άδεια Τούμπα και έστειλεθετικά μηνύματα ενόψει πλέι οφ (VIDEO).

Η Πιρίν δεν είναι ούτε ΑΕΚ, ούτε Παναθηναϊκός, αλλά ούτε και Πανιώνιος, ωστόσο δεν παύει να είναι μία ομάδα πρώτης κατηγορίας στη Βουλγαρία, οπότε με αυτό ως δεδομένο τα συμπεράσματα από το φιλικό-πρόβα τζενεράλε του ΠΑΟΚ ενόψει πλέι οφ είναι θετικά.

Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς είχε καλή οργάνωση, γρήγορη ανάπτυξη, κατά διαστήματα έβγαλε αυτοματισμούς και δημιούργησε ευκαιρίες και τελικά κέρδισε τους Βούλγαρους με σκορ 3-0.

Ο Δικέφαλος στηρίχθηκε στο 4-2-3-1 στο οποίο επιμένει πολύ και στις προπονήσεις ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ. Στο πρώτο μέρος, μάλιστα, ήταν πολύ ορεξάτος με πολλές ευκαιρίες, αλλά και τρία γκολ.Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 17΄ σε αντεπίθεση. Ο Πέλκας τροφοδότησε τον Τσίμιροτ αυτός με τη μία γύρισε στον Μακ και ο Σλοβάκος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ζάιρο πέρασε καταπληκτική κάθετη στον Κλάους που δεν δυσκολεύτηκε να περάσει τα μπάλα κάτω από τα πόδια του Κοστόφ και να κάνει το 2-0. Στο 42΄ ο Τζαβέλλας εκμεταλλεύτηκε νέα ασίστ (κάθετη) του Τσίμιροτ και πέτυχε το 3-0.

Και στο β΄ μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν επιθετικός (όχι όμως τόσο όσο στο πρώτο 45λεπτο) και είχε ευκαιρίες με Μακ και Ροντρίγκες.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος: Γλύκος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βίτορ, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ, Ζάιρο, Αθανασιάδης.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος: Βελλίδης, Σάμπο, Χατζηισαΐας, Τζαβέλλας (60΄ Κάτσε), Σκόνδρας, Άντονις, Χαρίσης, Γκολάσα, Μακ (60΄ Κοροβέσης), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης (74΄ Κούστα)

Η Πιρίν άρχισε τους παιχνίδι με τους: Κοστόφ, Σάντεφ, Ντιλγκέροφ, Πόπεφ, Σαντάνσκι, Μπενγκίζοφ, Τραγιάνοφ, Τάσεφ, Καραπέτροφ, Τόσεφ, Μπασλίεφ.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Ντιάκοφ, Γκένοφ, Νικόλοφ, Μαρκίνιος, Μπεργκόνσι, Βιγιάκι, Μίνερ (τερματοφύλακας).

Δείτε τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ