ΠΑΟΚ

Ορεξάτος ο Μακ

Ορεξάτος ο Μακ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόμπερτ Μακ βγήκε στο γήπεδο το απόγευμα και έδειξε ότι περιμένει πώς και πώς την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.ι βγήκε από τη συζήτηση του Λούμπος Μίχελ με τον ατζπέντη του Έργκους Κάτσε.

Πρόγραμμα με πολλή μπάλα είχε η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας. Ο Βλάνταν Ίβιτς είδε τον Ρόμπερτ Μακ να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, πιστοποιώντας την μεγάλη διάθεση που έχει να μπει όσο το δυνατό συντομότερο σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

πό εκεί και πέρα, στην προπόνηση συμμετείχαν κανονικά οι Λέοβατς, Τζιόλης, Πέλκας (από την εξέταση σε παθολόγο το πρωί δεν προέκυψε πρόβλημα) και Ζάιρο που το πρωί δεν έκαναν φουλ πρόγραμμα. Όπως και το πρωί, προπονήθηκαν με την ομάδα και οι Κάνιας, Μπίσεσβαρ.Αντίθετα, ο Ζέλικο Μπρκιτς παρέμεινε κλινήρης, χτυπημένος από ίωση.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ για την απογευματινή προπόνηση: "Το πρόγραμμα του Βλάνταν Ίβιτς και των συνεργατών του ήταν αφιερωμένο στις σωστές τοποθετήσεις των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο και στην τακτική. Παράλληλα, όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν 60′ κόντρα στην Στεάουα ακολούθησαν μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκαναν αποκατάσταση.

Στο τέλος της προπόνησης, οι Στέφανος Αθανασιάδης , Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , Φακούντο Περέιρα , Γιάννης Μυστακίδης δούλεψαν στα τελειώματα και οι Αχιλλέας Πούγγουρας , Δημήτρης Χατζηισαΐας στην κυκλοφορία της μπάλας. Με την ομάδα προπονήθηκε για πρώτη φορά και ο Ρόμπερτ Μακ , ενώ ο Χοσέ Κρέσπο έμεινε στο ξενοδοχείο λόγω ενοχλήσεων στον αυχένα κι ο Ζέλικο Μπρκιτς εξαιτίας ίωσης. Ο Γιώργος Τζαβέλλας που δέχτηκε ένα χτύπημα στο χθεσινό φιλικό δεν συμμετείχε στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης".

Το τετ-α-τετ Μίχελ-Καγιούλη για Κάτσε

Το Sport24.gr είχε προϊδεάσει εδώ και μέρες για το ταξίδι του ατζέντη του Έργκους Κάτσε, Νίκου Καγιούλη στην Ολλανδία προκειμένου να συναντηθεί με τον Λούμπος Μϊχελ και να μιλήσουν για το μέλλον του Αλβανού μέσου στον ΠΑΟΚ.Αυτό συνέβη σήμερα, καθώς ο Έλληνας ατζέντης συναντήθηκε στο ξενοδοχείο της ομάδας το μεσημέρι με τον Σλοβάκο πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στη διάρκεια της συζήτησης, ξεκαθαρίστηκε από πλευράς ΠΑΕ ότι είναι ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρόταση πώλησης του παίκτη (που προς το παρόν δεν υπάρχει), αρκεί το αντίτιμο να ανταποκρίνεται στην αξία του ποδοσφαιριστή.Ο Κάτσε έχει συμβόλαιο ένα ακόμη χρόνο με τον ΠΑΟΚ και με την επιστροφή της ομάδας από την Ολλανδία θα ενταχθεί κανονικά στην ομάδα. Αν ο ίδιος μέσα από τον ανταγωνισμό παραμείνει στις πρώτες επιλογές του προπονητή δεν αποκλείεται να γίνει και πρόταση ανανέωσης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ