ΠΑΟΚ

Οπαδός φίλησε τα πόδια του Πάμπλο Γκαρσία

Οπαδός φίλησε τα πόδια του Πάμπλο Γκαρσία
Γκαρσία INTIME SPORTS

Σκηνές αποθέωσης για τον Πάμπλο Γκαρσία που βρέθηκε στο πέταλο των οργανωμένων μαζί με τον γιο του Μπένχαμιν. Οπαδός του φίλησε τα πόδια!

Ο Πάμπλο Γκαρσία αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση ποδοσφαιριστή και για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σύμβολο. Κι αυτό αποδείχθηκε και χθες, καθώς το στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε στη θύρα 4 για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τη Λοκομοτίβα και γνώρισε την αποθέωση.

Μαζί του ήταν και ο γιος του Μπένχαμιν, καθώς και ο στενός φίλος του, έφορος του τμήματος "Μαχητικών Τεχνών" του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Στάθης Καζαντζίδης.Αξίζει να σημειωθεί ότι βρέθηκε και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και ένας οπαδός τον σταμάτησε, έσκυψε και του φίλησε τα πόδια.

Οπαδός φίλησε τα πόδια του Πάμπλο Γκαρσία
Γκαρσία

Το... διασκέδασε ο γιος του Αρνεσεν

Ο Σεμπάστιαν Αρνεσεν, γιος του Φρανκ Αρνεσεν, δεν έχασε την ευκαιρία να δει το ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Παρακολούθησε το παιχνίδι από την τηλεόραση και... απόλαυσε την εύκολη νίκη του "Δικεφάλου" που συνδυάστηκε με πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

" Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ", έγραψε στον λογαριασμό του στo instagram και "ανέβασε" μάλιστα φωτογραφίες. Ο γιος του Αρνεσεν αν μη τι άλλο έδειξε να... διασκεδάζει το θετικό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ.

Οπαδός φίλησε τα πόδια του Πάμπλο Γκαρσία
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ