ΠΑΟΚ

Συζήτηση για τον "περιορισμό" των οπαδών

Συζήτηση για τον "περιορισμό" των οπαδών

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ βρέθηκε στα γραφεία της Τούμπας, ζητώντας να μιλήσει με μέλη της διοίκησης

Αντιπροσωπεία οργανωμένων μετέφερε τα παράπονά της για την στάση του επίσημου ΠΑΟΚ στο θέμα της υποχρεωτικής παρουσίας οπαδών στα αστυνομικά τμήματα.

Ενα θέμα που απασχολεί αρκετά το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ συζητήθηκε την Δευτέρα (13/10) για αρκετές ώρες μεταξύ αντιπροσωπείας οργανωμένων και της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Περίπου 15 άτομα που εκπροσωπούσαν τους συνδέσμους βρέθηκαν το πρωί στα γραφεία της Τούμπας, ζήτησαν και είχαν τελικά συνάντηση με τον Ιάκωβο Αγγελίδη, τον Ζήση Βρύζα και άλλα στελέχη του ΔΣ. Μετέφεραν σε έντονο ύφος τα παράπονά τους για τη στήριξη που δεν τους δίνει η ΠΑΕ στο θέμα της υποχρεωτικής παρουσίας οπαδών που αντιμετωπίζουν μπλεξίματα με την δικαιοσύνη σε αστυνομικά τμήματα κάθε φορά που ο ΠΑΟκ δίνει αγώνα.

Μάλιστα, ζήτησαν αρχικά την απομάκρυνση του μέλους της διοίκησης και υπεύθυνου ασφαλείας, πρώην αστυνομικού διευθυντή, Ηλία Γεροντίδη καθώς και του νομικού συμβούλου, Αχιλλέα Μαυρομάτη, στους οποίους χρεώνουν αδράνεια και λανθασμένους χειρισμούς (και οι δύο μάλιστα ήταν παρόντες στο τετ α τετ με τους οργανωμένους). Τα στελέχη του ΠΑΟΚ άκουσαν τις τοποθετήσεις των συνδέσμων και στη συνέχεια ανέπτυξαν τις δικές τους θέσεις.

Το πρώτο που αναφέρθηκε ήταν ότι κάθε μία από τις περιπτώσεις οπαδών που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι διαφορετική και θα πρέπει να εξεταστεί ξεχωριστά, καθώς υπάρχουν αδικήματα που αφορούν την οπαδική τους συμπεριφορά, αλλά για ορισμένους έχουν πιο σοβαρό, εξωαθλητικό χαρακτήρα. Επιπλέον, διευκρινίστηκε ότι οι αποφάσεις για τις προσλήψεις και αποχωρήσεις στελεχών είναι αποκλειστικά έργο της ηγεσίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία, όμως, αφουγκράζεται τον κόσμο του συλλόγου, τόσο στα θετικά, όσο και στα αρνητικά.

Απ' ό,τι φαίνεται, δεν πρόκειται να υπάρξει καμία απόλυση και αυτό που μένει από την κουβέντα που έγινε, είναι η επανεξέταση όλων των περιπτώσεων οπαδών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα για να διαπιστωθεί εάν κάπου μπορούν να γίνουν ενέργειες που θα βοηθήσουν από την πλευρά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την συνάντηση ακολούθησε και διοικητικό συμβούλιο και για το θέμα θα ενημερωθεί λεπτομερώς και ο Ιβάν Σαββίδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ