ΠΑΟΚ

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην προπόνηση: "Από εσάς εξαρτάται ο τίτλος"

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ / ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Αντιπροσωπεία οπαδών επισκέφθηκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία και ζήτησε από τους παίκτες μεγαλύτερο πάθος και προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου. "Από εσάς εξαρτάται ο τίτλος, βγάλτε πάθος".

Μετά το πρόστιμο του Ιβάν Σαββίδη και το καθημερινό ντοπάρισμα του Ραζβάν Λουτσέσκου, σειρά είχαν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων, περίπου 15 άτομα, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας και μίλησαν στους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Εξέφρασαν τα παράπονα για την μέχρι τώρα εικόνα τους, ζήτησαν μεγαλύτερο πάθος στα παιχνίδια, να τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι για να πάρουν τον τίτλο. "Από εσάς εξαρτάται ο τίτλος, βγάλτε πάθος", ήταν μία από τις ατάκες που ακούστηκαν.

Οι εκπρόσωποι των οπαδών προσπάθησαν να δείξουν στους παίκτες ότι είναι στο πλευρό τους, θέλουν, όμως, να τους βλέπουν να προσπαθούν σε κάθε αγώνα στο μάξιμουμ.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην προπόνηση: "Από εσάς εξαρτάται ο τίτλος"

Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα ο Γιώργος Σαββίδης μέσω του instagram του ευχαρίστησε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για αυτή τους την κίνηση καθώς έγραψε: "Ευχαριστούμε για αυτή την κίνηση. Οικογένεια".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ