ΠΑΟΚ

Ομολογία Χούσκογλου: "Έκανα πολύ μεγάλο λάθος με τον Περέιρα"

Ομολογία Χούσκογλου: "Έκανα πολύ μεγάλο λάθος με τον Περέιρα"
ΠΑΟΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε τι είπε ο Αϊχάν Χούσκογλου, βοηθός στο Βέροια-ΠΑΟΚ, στον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης Μάνο Γαβριηλίδη, για την φάση που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Δικεφάλου.

Την παραδοχή του μεγάλου λάθους του στη φάση του γκολ του Περέιρα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, έκανε ο Αϊχάν Χούσκογλου. Ο πρώτος βοηθός του Βέροια-ΠΑΟΚ, μίλησε μετά το ματς με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης (ένωση στην οποία ανήκει) και πρόεδρο της επιτροπής Κυπέλλου, Μάνο Γαβριηλίδη και εκείνος αποκάλυψε την συνομιλία τους στην εφημερίδα "Μετροσπορτ".

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα: "Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης (είναι πρόεδρος και της επιτροπής Κυπέλλου) που θεωρείται «μέντορας» του Αιχάν Χούσκογλου δήλωσε χαρακτηριστικά στην «Μ»: « Μίλησα μαζί του το βράδυ της Κυριακής. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που έκανε. Έχει διευθύνει πολλά παιχνίδια και την περσινή σεζόν και την φετινή και πήγε πολύ καλά. Πως το έκανε αυτό, δεν μπορώ να το καταλάβω. Μίλησα μαζί του και μου είπε επί λέξει: Πρόεδρε, έκανα πολύ μεγάλο λάθος, δεν έπρεπε να ακυρώσω το γκολ του Περέιρα».

Όταν τονίσαμε στον πρόεδρο της ΕΠΣ Θράκης πως ο Χούσκογλου έλεγε στον συνάδελφο Γιώργο Πετρίδη της «Μ» χθες το μεσημέρι πως έδωσε οφ σάιντ γιατί κάποιος άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε «σκρίν» σε αντίπαλό του για να μην πάει η μπάλα στον Περέιρα, ο Γαβριηλίδης σχολίασε: " Εντάξει, αυτά είναι λόγια για να αποφύγεις την πίεση. Μίλησα μαζί του και μου είπε πως έκανε πολύ μεγάλο λάθος. Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Περέιρα".

Photo credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ