ΠΑΟΚ

Η ομιλία του Δώνη ενόψει Ολυμπιακού

Η ομιλία του Δώνη ενόψει Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης σε ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προσπάθησε να τονώσει το ηθικό τους ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ποιο ήταν το σημείο που συνέστησε την προσοχή τους.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του σημαντικού εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" βρίσκεται σε εξέλιξη και ο προπονητής του "Δικεφάλου" Γιώργος Δώνης στην προπόνηση της Τετάρτης (27/3) μέσω βίντεο και ομιλίας προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό των παικτών, αλλά να τονώσει και κάποια στοιχεία από τους "ερυθρόλευκους" που χρειάζονται προσοχή.

Έτσι, λοιπόν αφού πρώτα ο Δώνης έδειξε σε βίντεο παιχνίδια του Ολυμπιακού, τόνισε συγκεκριμένα σημεία της ανάπτυξης του Ολυμπιακού.Καταρχήν, τα στημένα. "Χρειάζεται να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στα στημένα του Ολυμπιακού. Πρέπει να είμαστε σοβαροί στα μαρκαρίσματα και να έχουμε το μυαλό να τα αντιμετωπίσουμε, μιας και σε πολλά παιχνίδια ο Ολυμπιακός έχει πετύχει τέρματα από στημένες φάσεις".Ζήτησε ακόμη καλή κάλυψη των χώρων, προκειμένου να μειωθούν οι ΄κίνδυνοι μπροστά από την εστία του Ιτάνζ και να μην φανεί η ατομική ποιότητα των μεσοεπιθετικών των "ερυθρολεύκων".

Στο τέλος της ομιλίας του, ο 43χρονος τεχνικός θέλησε να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν, ότι πρέπει να αγωνιστούν στο "Γ. Καραϊσκάκης" με την αύρα του νικητή. "Πρέπει να πάμε να παίξουμε αυτό που ξέρουμε και να μη φοβηθούμε σε καμία περίπτωση τον Ολυμπιακό. Μπορούμε να τους κερδίσουμε" τόνισε, ζητώντας τους να παίξουν καλά την κόντρα επίθεση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ