ΠΑΟΚ

Ομάδα εκτός Ελλάδας εκδήλωσε ενδιαφέρον για Ουάρντα

EUROPA LEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ (MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Αμρ Ουάρντα βρίσκεται και πάλι στην πόρτα της εξόδου, καθώς πληροφορίες των τελευταίων ωρών θέλουν ομάδα εκτός Ελλάδας να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να τον αποκτήσει δανεικό

Λίγες μέρες μετά την επανένταξή του στην ομαδα του ΠΑΟΚ, τίθεται και πάλι θέμα αποχώρησης του Αμρ Ουάρντα. Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών θέλουν ομάδα εκτός Ελλάδας να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αποκτήσει δανεικό τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό, χωρίς ακόμη να είναι γνωστό αν έχει καταθέσει πρόταση.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται αυτή να είναι η Γκρασχόπερς (πριν λίγες εβδομάδες υπήρξαν σχετικά δημοσιεύματα), αλλά αυτό το σενάριο δεν έχει διασταυρωθεί. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι μετά την επιστροφή της αποστολής του ΠΑΟΚ από το Κίεβο θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του.

Ο ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΝΤΙΝΑΜΟ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Εξάλλου, ένα από τα μέλη του τμήματος σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Θωμαΐδης συνταξίδεψε με την αποστολή. Το βράδυ θα βρεθεί στο στάδιο "Ολιμπίσκι" και θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Ντιναμό Κιέβου με τη Γιουγκ Μπόις στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League προκειμένου να τσεκάρει ποδοσφαιριστές.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Τέλος, ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα δώσει το παρών στο Κίεβο αύριο (27/07) στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ολίμπικ. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου εκπροσωπείται από δύο αδέρφια του που συναταξίδεψαν με την αποστολή. Το βέβαιο είναι ότι θα δώσει το παρών στην ρεβάνς της Τούμπας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ