ΠΑΟΚ

Όλσεν: "Τώρα αισθάνομαι καλύτερα"

Όλσεν: "Τώρα αισθάνομαι καλύτερα"
Όλσεν INTIME SPORTS

Για τον χρόνο που χρειάστηκε μέχρι να προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Ρόμπιν Ολσεν, ενώ αναφέρθηκε τόσο στην βοήθεια που του πρόσφερε ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, όσο και στην εικόνα που έχει αποκομίσει από το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Ρόμπιν Ολσεν μίλησε στην ιστοσελίδα " sydsvenskan.se" για τους πρώτους μήνες παρουσίας του στον ΠΑΟΚ. "Τα πράγματα πηγαίνουν καλά τώρα. Μου πήρε λίγο καιρό να συνηθίσω την αλλαγή, πολλά πράγματα ήταν καινούργια για μένα. Επίσης, το ποδόσφαιρο που παίζουμε εδώ είναι διαφορετικό και χρειάζεται χρόνο για να το συνηθίσεις"είπε αρχικά και συνέχισε:

"Κάνουμε πάντα προπόνηση το απόγευμα στις 6 η ώρα, όταν και ο καιρός είναι πιο δροσερός. Πολλά παιχνίδια ξεκινούν αργά, στις δέκα το βράδυ. Είναι λίγο δύσκολο να πηγαίνεις στο ξενοδοχείο νωρίς το πρωί και μετά απλά να περιμένεις να φτάσει η ώρα του αγώνα".

Τόνισε για το ζήτημα της γλώσσας: "Στην ομάδα επικρατούν τα αγγλικά. Έχουμε πολλούς ξένους ποδοσφαιριστές και Κροάτες προπονητές".

Για την βοήθεια που του πρόσφερε ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος: "Με βοήθησε πολύ στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Μετά πήγε στην Όστερσουντ".

Για το γεγονός ότι είναι αναπληρωματικός του Ίσακσον στην Εθνική Σουηδίας: "Έχω παίξει σε όλα τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και σε όλα της Ευρώπης, με εξαίρεση το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπρόντμπι, στο οποίο αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές ξεκουραστήκαμε".

Για την μέχρι στιγμής εξέλιξη που έχει το ελληνικό πρωτάθλημα: "Καταλαβαίνω πως το ελληνικό πρωτάθλημα έχει βελτιωθεί, όχι μόνο γιατί η ΑΕΚ επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία. Όλες οι ομάδες προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο".

Για τον όμιλο του Europa League που συμμετέχει ο ΠΑΟΚ : "Είναι ένας δύσκολος όμιλος, αλλά είμαστε καλοί. Ειδικά στην έδρα μας, είμαστε σκληροί. Ο στόχος είναι να πάμε ακόμα πιο μακριά".

Για το αν παρακολουθεί αγώνες της Μάλμε: "Στην αρχή εκεί που έμενα, το ίντερνετ ήταν κακό. Επιπλέον, πολλές φορές είχαμε προπόνηση την ώρα που η Μάλμε έδινε κάποιον αγώνα. Μέχρι να μετακομίσω σε διαμέρισμα, χρειάστηκε χρόνος. Έτσι, περισσότερο παρακολουθούσα τη Μάλμε μέσω livescore στο κινητό μου. Όμως, έχω δει τα παιχνίδια της στην Ευρώπη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ