ΠΑΟΚ

Όλσεν: "Σύντομα στον ΠΑΟΚ"

Όλσεν: "Σύντομα στον ΠΑΟΚ"
Όλσεν

Τη θέλησή του να αποχωρήσει από τη Μάλμε εξέφρασε την Κυριακή (28/6) σε αθλητικό τηλεοπτικό σταθμό της Σουηδίας ο Ρόμπιν Όλσεν. Επεσήμανε παράλληλα πως σύντομα θα είναι στον ΠΑΟΚ.

Ο υψηλόσωμος Σουηδός τερματοφύλακας Ρόμπιν Όλσεν μίλησε σε ποδοσφαιρικό τηλεοπτικό κανάλι της Σουηδίας για την επικείμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, εκφράζοντας την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μάλμε και να γίνει παίκτης του Δικεφάλου.

"Πιστεύω και περιμένω μία πρόταση και να βρεθεί λύση" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Όλσεν, ενώ στη συνέχεια επιβεβαιώνοντας την επικείμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, είπε ξεκάθαρα πως σύντομα θα είναι στον σύλλογο.

Ακόμη ο Όλσεν ανέφερε πως: " Η Μάλμε έχει εμποδίσει μεταγραφές μου άλλες δύο φορές και δύσκολα πιστεύει κανείς πως θα κάνει πάλι το ίδιο. Σεβάστηκα την απόφαση του συλλόγου, όμως τώρα αισθάνομαι καλά και πιστεύω πως πρέπει να μου δώσει μια ευκαιρία. Δεν θα είναι καλό να κλείσω και τρίτο «παράθυρο», ιδίως αν αντιληφθεί κανείς πως άλλοι παίκτες έχουν πωληθεί."

Επίσης, υποστήριξε πως: " Το συμβόλαιό μου λήγει μετά το τέλος της σεζόν και πιστεύω πως είναι σημαντικό η Μάλμε να εισπράξει χρήματα για μένα."

"Ασχολούμαι με τους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα"

O Φρανκ Αρνεσεν μίλησε στην ιστοσελίδα bold.dk για το έργο που ανέλαβε στον ΠΑΟΚ, ενώ απέφυγε να αναφερθεί σε μεταγραφικά ζητήματα. "Ποτέ δεν φοβήθηκα να αναλάβω μια πρόκληση ακόμη και σε μια χώρα που δεν έχω εργαστεί ποτέ ξανά. Ολοι με ρωτούσαν για τον ΠΑΟΚ, τον ιδιοκτήτη του Ιβάν Σαββίδη και όντως ήταν κάτι ενοχλητικό, αλλά από τη θετική πλευρά του. Ο ιδιοκτήτης ανέλαβε την ομάδα πριν από τρία χρόνια και σήμερα δεν χρωστάει πουθενά", είπε αρχικά ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου και συνέχισε αναφερόμενος -και- στην περίπτωση Μπέντνερ:

"Εχω αναλάβει τον ΠΑΟΚ και ασχολούμαι με τους παίκτες που υπάρχουν στην ομάδα. Δεν μιλάω ποτέ για παίκτες που δεν έχω στο ρόστερ, και δεν μιλώ για τους παίκτες που θα μπορούσαν να είναι μαζί μας. Μπορείτε να με ρωτήσετε για τον Νίκλας Μπέντνερ και άλλους παίκτες αλλά ξέρετε ότι δεν θα σας απαντήσω".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ