ΠΑΟΚ

Ολσεν: "Προσπαθώ να προσαρμοστώ..."

Ολσεν: "Προσπαθώ να προσαρμοστώ..."
INTIME SPORTS

Ο Ρόμπιν Ολσεν αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Ελλάδα και τόνισε πως είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα σε σχέση με την Σουηδία.

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα μίλησε ο Ρόμπιν Ολσεν στην Σουηδία. "Τα πάντα γύρω από το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικά, ακόμη και η θερμοκρασία. Δεν είναι δύσκολα, αλλά είναι διαφορετικά. Αργά και σταθερά προσπαθώ να μπω στο κλίμα", είπε αρχικά ο τερματοφύλακας του "Δικεφάλου" και συνέχισε:

"Το πιο δύσκολο πράγμα είναι ο καιρός. Είχε πολύ ζέστη όταν έφτασα στην Ελλάδα. Αλλά μετά μπορείς να το συνηθίσεις και να κάνεις προπόνηση με αυτές τις συνθήκες. Το ποδόσφαιρο επίσης είναι διαφορετικό. Υπάρχει διαφορετικό σύστημα, διαφορετική νοοτροπία, διαφορετικοί παίκτες. Αλλά με τον χρόνο πρέπει να συνηθίσεις. Προσπαθώ να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνεται".

Τυπικό το θέμα του Περέιρα

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, το θέμα της μετακίνησης του Φακούντο Περέιρα στην Γκαμπάλα (θα δοθεί ως δανεικός) είναι τυπικό. Κάτι ανάλογο ισχύει και για το ζήτημα του Πούγγουρα που θα αποκτηθεί από την Βέροια ως δανεικός. "Θέλω να τονίσω ότι ο Περέιρα είναι ένας παίκτης με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ενώ μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης", είπε ο γενικός διευθυντής της Γκαμπάλα, Ζάουρ Αζιζόφ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ