ΠΑΟΚ

Όλσεν: "Προσπάθησα να προστατευτώ"

Όλσεν: "Προσπάθησα να προστατευτώ"
INTIME SPORTS

Ο Ρόμπιν Όλσεν δεν θέλησε να μιλήσει για τη φάση του πέναλτι, όντας εκνευρισμένος για την απόφαση του διαιτητή. Τι είπε ο Κυριάκος Σαββίδης για την πρόκριση.

Ο Σουηδός τερματοφύλακας απέφυγε να σχολιάσει τη φάση του πέναλτι, λέγοντας πως φοβάται να μην τιμωρηθεί, όμως ήταν εκνευρισμένος με την απόφαση του ρέφερι.

" Ήταν ένα δύσκολο ματς επειδή ήταν εκτός έδρας. Είχαμε αρχικά επιθέσεις εμείς, δεχτήκαμε ένα γκολ, στο τέλος χρειάστηκε να κάνουμε άμυνα. Γενικώς λειτουργήσαμε σωστά και τα καταφέραμε.

Δεν θέλω να πω κάτι για τη φάση το πέναλτι. Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα και να χάσω κι άλλο παιχνίδι. Είχα τέτοιες φάσεις και στη Σουηδία και δεν υπήρχαν τέτοιες αποφάσεις. Ο παίκτης ήρθε γρήγορα πάνω μου και προσπάθησα να προστατευτώ",είπε συγκεκριμένα.

Σαββίδης: "Συνεχίζουμε με αυτοπεποίθηση"

Ο Κυριάκος Σαββίδης αναφέρθηκε στην πρόκριση και στην αναμέτρηση με την Σπάρτακ.

"Σημαντικό είναι που προκριθήκαμε, θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το ματς. Δεν κάναμε τα γκολ. Κρατάμε την πρόκριση",είπε αρχικά.

Για τον αγώνα:

"Σίγουρα νομίζω γίνονται κάποια πράγματα πρώτη φορά. Κρατήσαμε τη συγκέντρωσή μας και βάλαμε το γκολ. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πέναλτι στη φάση".

Για το ότι αγωνίστηκαν αρκετοί νέοι:

"Σίγουρα είναι μεγάλη εμπειρία για μας τους νέους. Είναι θετικό που παίρνουμε χρόνο συμμετοχής. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μας και μας κάνει να συνεχίσουμε με αυτοπεποίθηση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ