ΠΑΟΚ

Όλσεν: "Πρέπει να δείξω σε όλους τι αξίζω"

Όλσεν: "Πρέπει να δείξω σε όλους τι αξίζω"
Όλσεν INTIME SPORTS

Ο Σουηδός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν, μίλησε για την επιστροφή του στη βασική ενδεκάδα και το διάστημα προσαρμογής του.

Ο Ρόμπιν Όλσεν είναι το κεντρικό πρόσωπο ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά. Ο Σουηδός τερματοφύλακας του Δικεφάλου θα επιστρέψει, μετά από καιρό, σε ματς πρωταθλήματος στην ενδεκάδα και μίλησε γι' αυτό στη NOVA.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη στο Ντόρτμουντ: "Είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα. Είμαστε όλοι χαρούμενοι και θα έπρεπε να είμαστε γιατί ήταν κάτι σημαντικό. Θα μας βοηθήσει και στα επόμενα παιχνίδια, καθώς αισθανόμαστε πολύ καλά".

Για τη διαχείριση του αποτελέσματος στην Γερμανία: "Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε την μπάλα στα πόδια μας πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο Ντόρτμουντ και πρέπει να επιβάλλουμε το δικό μας στυλ παιχνιδιού στην Λιβαδειά και να παίξουμε επιθετικά".

Για το πως αισθάνεται στον "Δικέφαλο" και πως διαχειρίζεται τον ρόλο του στην ομάδα: "Είναι δύσκολο για έναν παίκτη να αλλάξει ομάδα και χώρα. Είμαι εδώ πέντε μήνες τώρα και μπορώ να πω ότι μαθαίνω πράγματα καθημερινά. Έχασα την θέση μου αλλά όταν μπω ξανά στο γήπεδο πρέπει να δείξω σε όλους τι αξίζω".

Για τον Λεβαδειακό: "Δεν ξέρω πολλά πράγματα για αυτούς. Θα αναλύσουμε τον αντίπαλο με το τεχνικό τιμ και θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα της Δευτέρας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ