ΠΑΟΚ

Ολσεν: "Οπαδοί είχαν βρεθεί στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ"

FCK Dubai traening 07022016 herThomas Kaminski th og Robin Olsen tv
FCK Dubai traening 07022016 herThomas Kaminski th og Robin Olsen tv FCK DUBAI TRAENING 07022016 HERTHOMAS KAMINSKI TH OG ROBIN OLSEN TV

Ο Ρόμπιν Ολσεν έκανε λόγο για... άρρωστη κατάσταση στην Ελλάδα αναφορικά με τους οπαδούς. Τι είπε για το διάστημα που έπαιξε στον ΠΑΟΚ.

Ο Σουηδός γκολκίπερ, Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος αγωνίζεται στην Κοπεγχάγη ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ μίλησε σε δανέζικα ΜΜΕ για περιστατικά από τη θητεία του στο "Δικέφαλο", όταν όπως υποστήριξε οπαδοί βρέθηκαν στα αποδυτήρια για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους.

Για το διάστημα που ήταν στον ΠΑΟΚ μίλησε μεταξύ άλλων ο Ρόμπιν Ολσεν. Ο τερματοφύλακας της Κοπεγχάγης (δανεικός από τον "Δικέφαλο"), είπε στην ιστοσελίδα fotbollskanalen.se: "Είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις εδώ. Στην Σκανδιναβία ο ένας ακούει τον άλλον ενώ στην Ελλάδα οι παίκτες το κάνουν λιγότερο. Και αυτό είναι δύσκολο, ειδικά για μένα και την θέση μου".

Για τους οπαδούς: " Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Μετά από έναν αγώνα στην Ελλάδα, μια ομάδα οπαδών βρέθηκε στα αποδυτήρια για να μας εκφράσει την απογοήτευσή της. Ήταν μια άρρωστη κατάσταση και αυτό δεν συμβαίνει εδώ".

Για την αποχώρηση των Τούντορ και Αρνεσεν από τον ΠΑΟΚ: "Ο λόγος είναι μάλλον πως η ομάδα δεν πάει τόσο καλά και υπήρχε πτώση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ