ΠΑΟΚ

Ολσεν: "Νεότερα σε λίγες μέρες..."

Ολσεν: "Νεότερα σε λίγες μέρες..."

Ο Ρόμπιν Ολσεν αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παίξει στον ΠΑΟΚ και τόνισε πως ενδεχομένως να υπάρχει κάτι στην υπόθεσή του τα επόμενα 24ωρα.

Στην Σουηδία εξακολουθούν να γράφουν πως ο Ρόμπιν Ολσεν είναι κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και θεωρούν πως το θέμα του θα "κλείσει" θετικά για τον "Δικέφαλο".

Στην ιστοσελίδα expressen.se υπάρχουν "τοποθετήσεις" του ίδιου του παίκτη ο οποίος τονίζει πως το επόμενο διάστημα ενδεχομένως να υπάρχει κάτι... χειροπιαστό.

"Σε λίγες μέρες ίσως να έχει συμβεί κάτι... Το καλύτερο που έχετε να κάνετε αυτή τη στιγμή είναι να ρωτήσετε τον αθλητικό διευθυντή της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσον ή τον μάνατζερ μου, Χασάν Σεντικάγια".

Για ό,τι κυκλοφόρησε πως χαιρέτησε ήδη τους παίκτες της Μάλμε είπε πως "δεν ξέρω πώς έχει προκύψει αυτό", ενώ για το αν παίξει στον αγώνα (Champions League) της σουηδικής ομάδας με την Ζαλγκίρις Βίλνιους στα μέσα του Ιούλη, τόνισε: "Εφόσον η Μάλμε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, σύντομα τότε θα παίξω με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Ακόμη δεν μπορώ να ξέρω πόσο κοντά είναι οι δύο ομάδες".

Να σημειωθεί πως σουηδικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως αν ο Ολσεν παίξει με την Μάλμε στο Champions League, τότε δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στην Ευρώπη, ακόμη κι αν είναι προκριματικά Champions League.

Χαρέιντε: "Είναι δύσκολο να χάνεις παίκτες..."

Για το θέμα του Ρόμπιν Ολσεν μίλησε ο τεχνικός της Μάλμε, Αγκε Χαρέιντε ο οποίος φαίνεται να θεωρεί δεδομένη την μετακίνηση του πορτιέρο της ομάδας του στον ΠΑΟΚ. Ο 61χρονος τεχνικός είπε: " Είναι άσχημο που ο ΠΑΟΚ θα παίζει στα προκριματικά (του Europa League) γιατί θα θέλαμε να έχουμε τον Ολσεν μαζί μας (σ.σ. η Μάλμε θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ). Πιστεύω πως ο Ζλάταν Αζίνοβιτς (είναι ο άλλος τερματοφύλακας της Μάλμε) θα τα πάει μια χαρά στα προκριματικά. Δεν θα ήθελα να φεύγουν παίκτες γιατί έτσι δεν μπορούμε να χτίσουμε την ομάδα. Είναι δύσκολο να χάνεις παίκτες... Αυτό είναι ένα πράγμα που με ανησυχεί. "Για εμάς είναι δύσκολη η κατάσταση αλλά δεν θέλουμε να βάλουμε εμπόδιο στον Ολσεν".

Γράφουν ξανά για ΠΑΟΚ και Καβασίμα

Στο εξωτερικό εξακολουθούν να γράφουν για τον Ειτζι Καβασίμα και τον ΠΑΟΚ. Νέα αναφορά υπάρχει την Τετάρτη στην ιστοσελίδα footballchannel.jpη οποία αναφέρει πως ο 32χρονος πορτιέρο θα μείνει ελεύθερος από την Σταντάρ Λιέγης και πως ο "Δικέφαλος" και η Μπαστιά έχουν δείξει ενδιαφέρον γι' αυτόν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ