ΠΑΟΚ

Ολονύκτια σύσκεψη Σαββίδη με Μίχελ και Ίβιτς

Ολονύκτια σύσκεψη Σαββίδη με Μίχελ και Ίβιτς
Μίχελ Σαββίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για αρκετή ώρα συζήτησαν μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε ο Ιβάν Σαββίδης και ο γιος του Γιώργος με τον Λούμπος Μϊχελ και τον Βλάνταν Ίβιτς (VIDEOS).

Η ήττα από τη Σάλκε και κυρίως το εύρος που πήρε το σκορ προκάλεσαν έντονο προβληματισμό όχι μόνο στους επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, τον τεχνικό διευθυντή Λούμπος Μίχελ και τον προπονητή Βλάνταν Ίβιτς, αλλά και στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ομάδας συγκάλεσε σύσκεψη μετά τον αγώνα κι αφού ο Βλάνταν Ίβιτς ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου η οποία κράτησε περίπου μιάμιση ώρα και εκτός των Ίβιτς-Μίχελ και Ιβάν Σαββίδη συμμετείχαν ο Γιώργος Σαββίδης, ο Μάκης Γκαγκάτσης και η Μαρία Γκοντσάροβα. Στη διάρκεια της συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε με Γκαγκάτση και Γκοντσαρόβα και για άλλα θέματα της ΠΑΕ.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν διέρρευσαν και στο τέλος της σύσκεψης, γύρω στις 02.15, όταν άπαντες αποχώρησαν, ο Ιβάν Σαββίδης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Εμφανώς στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα αρνήθηκε ευγενικά να μιλήσει, μπήκε στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε.

Δείτε videos από την αποχώρηση του Σαββίδη και του συνεργατών του από την Τούμπα...

Αποχώρηση Ιβάν Σαββίδη:

Αποχώρηση Γιώργου και Νίκου Σαββίδη:

Αποχώρηση Ίβιτς:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ενρίκε: "Με ήθελε στην Άουγκσμπουργκ ο Βάιντσιρλ"
Ίβιτς: "Πλασματικό το σκορ, δεν μας άξιζε το 0-3"
Μυστακίδης: "Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από το πουθενά"
ΠΑΟΚ αδίκησες τον εαυτό σου
Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ
Τα στημένα πλήγωσαν τον ΠΑΟΚ, ήττα 3-0 από την Σάλκε και αντίο Ευρώπη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ