ΠΑΟΚ

Όλοι μαζί μπορούν

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βλάνταν Ίβιτς καλείται να βρει το τρόπο να καλύψει την απουσία του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, που πήρε την σκυτάλη από τον Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά θα είναι εκτός δράσης στα επτά παιχνίδια του Απριλίου.

Για κάθε ομάδα, η απουσία του πρώτου της σκόρερ αποτελεί νο1 θέμα συζήτησης στο εσωτερικό της, και προβληματισμού για το προπονητικό τιμ. Ο Βλάνταν Ίβιτς, μαζί με τους συνεργάτες του, βρίσκεται για δεύτερη φορά σε αυτή τη θέση μέσα σε μια σεζόν.

Στις αρχές Ιανουαρίου, ο πρώτος σκόρερ των ασπρόμαυρων, Γκάρι Ροντρίγκες, έκανε βαλίτσες για Κωνσταντινούπολη, καθώς η δελεαστική πρόταση που ήρθε στα γραφεία της Τούμπας για εκείνον, τον έκανε να πιέσει τους ασπρόμαυρους να την συζητήσουν, και οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ με την σειρά τους έκαναν ό,τι μπορούν προκειμένου να αποκομίσουν το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος.

ΤΗ ΛΥΣΗ ΕΔΩΣΕ… Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ

Ακολούθησαν πέντε παιχνίδια στα οποία ο Δικέφαλος του βορρά έπαιξε όχι μόνο χωρίς τον Γκάρι Ροντρίγκες αλλά και χωρίς μεταγραφικό απόκτημα. Ο ΠΑΟΚ κάλυψε την απουσία του Αφριακού εξτρέμ στο σκοράρισμα εκ των έσω. Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό σκόραρε ο Δημήτρης Πέλκας.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο, το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν οι Στέλιος Κίτσιου και Στέφανος Αθανασιάδης. Στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για το κύπελλο, ο ΠΑΟΚ πέτυχε τέσσερα γκολ με τους Παναγιώτη Δεληγιαννίδη, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Εβγέν Σάχοφ και Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, το “χρυσό” γκολ πέτυχε ο Γιάννης Μυστακίδης.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Λάρισα, τα γκολ της νίκης πέτυχε οι Γιάννης Μυστακίδης και Λέο Μάτος. Συνοψίζοντας, στα οκτώ παιχνίδια στα οποία οι Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και Πέντρο Ενρίκε δεν είχαν… μπει για τα καλά εντός ομάδας, αλλά μέτρησαν μόλις κάποιες “σποραδικές” συμμετοχές ως αλλαγή, ο ΠΑΟΚ βρήκε λύσεις, με εννιά διαφορετικούς παίκτες μα βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ

Με τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς να πετυχαίνει άλλα έξι γκολ μετά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο κύπελλο, στο ντεμπούτο του, βρέθηκε ο παίκτης που πήρε την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ για τους ασπρόμαυρους.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ροντρίγκες έγινε μια… γλυκιά ανάμνηση και ο ΠΑΟΚ βρήκε το δρόμο του. Μέσα στον Απρίλιο, ο Βλάνταν Ίβιτς είναι αναγκασμένος να ψάξει εκ νέου το τρόπο για να καλύψει το κενό του νέου, πλέον πρώτου σκόρερ, και μάλιστα σε παιχνίδια κρίσιμα, όπως οι ημιτελικοί του κυπέλλου και οι τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας της περιόδου.

Η…ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ

Αν κάποιος πάντως πιστεύει στις συμπτώσεις, τότε το πρώτο μήνυμα είναι ενθαρρυντικό. Μετά την απώλεια του Γκάρι Ροντρίγκες, τη πρώτη νίκη την έφερε ο Δημήτρης Πέλκας, με το γκολ που είχε πετύχει στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Μετά την απώλεια του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, την πρώτη νίκη την έφερε και πάλι ο Πέλκας, με τον 23χρονο να πετυχαίνει το "χρυσό" γκολ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Για να αφήσουμε τις συμπτώσεις στην άκρη, ο ΠΑΟΚ, το τελευταίο διάστημα, έχοντας συνολικά 12 διαφορετικούς παίκτες να έχουν βρει δίχτυα, έχει δείξει πως μπορεί να ζήσει και χωρίς τον πρώτο του σκόρερ, χωρίς αυτό να είναι ούτε εύκολο, ούτε και το… "λογικό" για την οποιαδήποτε ομάδα.

Η "ΑΠΟΥΣΙΑ" ΠΟΥ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΗ

Μέσα σε όλα βέβαια, θα πρέπει να μπει και η μη συμμετοχή του Στέφανου Αθανασιάδη στο σκοράρισμα. Ο Κλάους μοιάζει να έχει μαλώσει με το γκολ. Και μιλάμε για έναν παίκτη που από το 2011 μέχρι και το 2016 είχε κατά μέσο όρο ένα γκολ σε 5 τελικές προσπάθειες στο πρωτάθλημα, και αυτή τη στιγμή μετράει 0/25.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ