ΠΑΟΚ

Ολοένα και βελτιώνεται

Ολοένα και βελτιώνεται
INTIME SPORTS

Για πέμπτο παιχνίδι αγωνίστηκε η ίδια αμυντική τετράδα, που ξεκίνησε στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, και σε κάθε ματς κάνει βήματα προόδου.

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Γεωργιάδη, ένα στοιχείο που έχει μπει στην ομάδα του ΠΑΟΚ είναι οι σταθερές επιλογές. Ο προπονητής του "Δικεφάλου" δεν πειραματίζεται και αυτό φαίνεται ότι... πιάνει τόπο.

Η αμυντική τετράδα που αγωνίστηκε στον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό (Σκόνδρας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας) έχει αγωνιστεί σε πέντε παιχνίδια (μάλιστα τρία από αυτά είναι κόντρα στους "ερυθρόλευκους") και κάθε ματς που περνάει παρουσιάζεται βελτιωμένη με τελευταία απόδειξη το παιχνίδι της Μ. Τετάρτης.

Πλέον, ανάμεσα στους κεντρικούς αμυντικούς Βίτορ, Ινσαουράλδε και στους ακραίους Σκόνδρα, Τζαβέλλα υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία, αν εξαιρέσει κανείς τα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιτελικού κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου έγιναν πολλά λάθη. Όπως είναι εμφανές ο ΓΧ δεν έχει κανένα παράπονο από τους τέσσερις της άμυνας και εκτός απροόπτου με αυτούς θα πορευτεί στον τελικό Κυπέλλου, αλλά και στα πλέι οφ.

Τα παιχνίδια που αγωνίστηκε η ίδια αμυντική τετράδα

9/3/14 Πρωτ. ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός 2-1

16/3/14 Πρωτ. Άρης- ΠΑΟΚ 1-1

23/3/14 Πρωτ. ΠΑΟΚ- ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

2/4/14 Κυπ. Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ 2-1

16/4/14 Κυπ. ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός 1-0

Βέβαια, μπορεί κανείς να διακρίνει ότι από τα πέντε ματς μόνο στο τελευταίο του Κυπέλλου δεν έχει δεχθεί γκολ ο ΠΑΟΚ, ωστόσο όπως αναφέραμε παραπάνω μόνο στο παιχνίδι του πρώτου ημιτελικού ευθύνεται σοβαρά η αμυντική τετράδα. Στους αγώνες με τον Ολυμπιακό (πρωτάθλημα) και ΠΑΣ τα γκολ που δέχθηκε ο "Δικέφαλος" μπήκαν με μακρινά σουτ, ενώ στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη το τέρμα προήλθε από εκτέλεση φάουλ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ