ΠΑΟΚ

"Ολα τα παιχνίδια σαν τελικοί"

"Ολα τα παιχνίδια σαν τελικοί"
Κωνσταντινίδης INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης σχολίασε την επάνοδό του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην "μάχη" για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης στα τελευταία παιχνίδια βλέπει τον Αγγελο Αναστασιάδη να του εμπιστεύεται μία θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. " Δεν νομίζω ότι από πέρσι έχει αλλάξει κάτι ιδιαίτερα. Ο δανεισμός μου στο Αιγίνιο με βοήθησε πάρα πολύ. Επαιξα κάποια παιχνίδια τώρα τελευταία γιατί πιστεύω ότι ο προπονητής είδε ότι προσπαθώ στις προπονήσεις. Πήρα την ευκαιρία στο Κύπελλο, έδειξα ότι μπορώ να ανταπεξέλθω και να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα", είπε αρχικά ο νεαρός μπακ στο PAOKTV.

Και συνέχισε: " Οι προπονήσεις σε βοηθούν να κρατιέσαι σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, αλλά αν δεν παίζεις παιχνίδια είναι δύσκολο. Τώρα τελευταία αγωνίστηκα, είμαι καλά και εύχομαι να συνεχίσω έτσι και να βοηθάω την ομάδα μου".

Για τον στόχο του πρωταθλήματος επεσήμανε: "Δυστυχώς μας έχει μείνει μόνο ένας στόχος, αυτός του πρωταθλήματος. Ολα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι σα να παίζουμε τελικό. Θέλουμε παιχνίδι με παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι και να κερδίζουμε και στο τέλος να δούμε τι έχουμε καταφέρει".

Τέλος, ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα που επικρατεί γενικότερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: "Εμείς πρέπει να ασχολούμαστε καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι. Νομίζω ότι όσα γίνονται με διαιτητές και οπαδούς δεν μας αφορούν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ