ΠΑΟΚ

Όλα καλά με τον Κρέσπο στον ΠΑΟΚ, πρόβλημα με Βελλίδη

Όλα καλά με τον Κρέσπο στον ΠΑΟΚ, πρόβλημα με Βελλίδη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χοσέ Κρέσπο ακολούθησε το πρόγραμμα των παικτών που έπαιξαν στο ματς με τον Λεβαδειακο, ενώ ο Μάρκος Βελλίδης έχει πρόβλημα στον ώμο.

Πρόβλημα τραυματισμού με τον Μάρκο Βελλίδη -δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό πάντως- προέκυψε στη προπόνηση του ΠΑΟΚ το Σάββατο, στη διάρκεια της οποίας ο Βλανταν Ίβιτς έκανε τακτική για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, προσαρμοσμένη στον αγωνιστικό χώρο των "Ζωσιμάδων".

Αναλυτικά: "Η προπόνηση του Σαββάτου (21.01), λοιπόν, ήταν προσαρμοσμένη στις (κακές) συνθήκες του αγώνα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν στην τακτική που θα εφαρμόσει η ομάδα προκειμένου ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αναμέτρησης και ν’ αντιμετωπίσει τις δεδομένες δυσκολίες που θα δημιουργήσουν αντίπαλος και γήπεδο.

Μοναδικός απών από το πρόγραμμα ήταν ο Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος υπέστη κάκωση πρώτου βαθμού της αριστερής ακρωμιοκλειδικής στον ώμο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έκανε μόνο θεραπεία.

Ο Χοσέ Κρέσποπροπονήθηκε κανονικά με το γκρουπ των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό.Η προπόνηση της Κυριακής (22.01) θα πραγματοποηθεί στις 14:00 στη Νέα Μεσημβρία και στη συνέχεια η αποστολή θ’ αναχωρήσει οδικώς για τα Γιάννενα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ