ΠΑΟΚ

Όλα καλά με Ροντρίγκες στον ΠΑΟΚ

Όλα καλά με Ροντρίγκες στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η επιστροφή στις προπονήσεις έφερε καλά μαντάτα στον ΠΑΟΚ. Τι περιελάμβανε το πρόγραμμα στη βροχερή Νέα Μεσημβρία

Ο Γκάρι Ροντρίγκες υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι είναι καλά και θα επιστρέψει άμεσα σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Αυτό ήταν το σημαντικό νέο της πρώτης προπόνησης μετά τις γιορτές του Πάσχα.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Σε συνθήκες καλοκαιρινής προετοιμασίας στα δάση της Ολλανδίας με χαμηλή θερμοκρασία και βροχή πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας του Πάσχα. Μόνο που το σκηνικό ήταν οι εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας".

"Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολύ ποδόσφαιρο με παιχνίδια κατοχής της μπάλας, γρήγορης κυκλοφορίας, πίεσης, αμυντικής λειτουργίας με αριθμητικό μειονέκτημα, transition game και τελειώματα έπειτα από γέμισμα από τα άκρα".

"ΟΓκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος υποβλήθηκε σε εξετάσεις λόγω του βάρους που ένιωσε στον δικέφαλο την Μ. Παρασκευή και διαπιστώθηκε πως δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ακολούθησε πρόγραμμα προσαρμογής και θα επανέλθει άμεσα στο κανονικό ρυθμό προπονήσεων".

"Έτσι, στο ιατρικό δελτίο υπάρχουν μόνο τα ονόματα τωνΝτιμίταρ Μπερμπάτοφ,Μάριν Λέοβατςπου συνεχίζουν πρόγραμμα αποκατάστασης και τουΔημήτρη Κωνσταντινίδη. Tην Τρίτη (03.05) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ